site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Öztürk Technocenter Selçuk’ta Hizmete Açıldı

Öztürk Technocenter Selçuk’ta Hizmete Açıldı
28.04.2014
A+
A-

selcuk-yepyeni-bir-hizmete-daha-merhaba-dedi

Selçuk’ta elektronik ürünler üzerinde teknik servis olarak hizmet veren Ümit Öztürk, satış alanı oluşturarak ikinci şubesini Öztürk Technocenter adıyla Selçukluların hizmetine açtı. Selçuk kaymakamı Ayhan Boyacı’nın yaptığı açılışa çok sayıda davetli katıldı.

Açılışa Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Er, Selçuk Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı Hayri Güller, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Veysel Badem, bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

İkinci mekanını Selçuklularla buluşturan İşletme Sahibi Ümit Öztürk’ü bu girişiminden dolayı tebrik eden ve başarılarının devamını dileyen Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, açılış öncesi yaptığı konuşmasında esnaflıkta en çok dikkat edilmesi gereken hareketlerden birinin güler yüz olduğuna dikkat çekti. İşletme sahibi Ümit Öztürk’ün müşterilerine olan güler yüzü ve oldukça tatlı dilli yaklaşımını ilk işyerinden beri gördüklerini, aynı tavrını ikinci işletme ile devam ettireceğine inandığını kaydeden Kaymakam Boyacı, bu vesile ile yeni hizmete açtığı işyerinde huzur, bereketli ve bol kazançlar diledi.

Selçuk’ta Kubilay caddesi üzerindeki birinci şubesi olan teknik servis atölyesinin hemen yanında bilgisayar ve tüm elektronik eşyaların satışının yapılacağı Öztürk Technocenter satış mağazasını hizmete açan Ümit Öztürk, tüm Selçukluları açılışa özel indirimli fiyatlarını görmeye davet etti.

Konuşmaların ardından Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, açılış kurdelesini kesti. Tüm katılımcılar satış mağazasını gezerken, açılışa özel indirimlerden de yararlanarak alış veriş yaptı.

HABER: NİLÜFER ÖZTÜRK SİLAYİHA

ozturk-techno-center-selcuk (1)

ozturk-techno-center-selcuk (2)

ozturk-techno-center-selcuk (3)

OZTURK-TECHNO-CENTER

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.