site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Özel Selçuk Çözüm Temel Lisesinde Teşvikli Okumak İçin Başvurular Başladı

Özel Selçuk Çözüm Temel Lisesinde Teşvikli Okumak İçin Başvurular Başladı
20.08.2015
A+
A-

cozum-dersanesi-selcuk2 (2)

Özel Selçuk Çözüm Dergisi Dershanesi sınavlara hazırlık deneyimini okulculukla birleştirerek yeni bir anlayışla temel liseye dönüştü. Özel Selçuk Çözüm Temel Lisesi 9-10-11-12.sınıflarda temel lise; mezun öğrencilerde de kurs merkezi olarak hizmet vermeye devam edecek.

Özel Selçuk Çözüm Temel Lisesi Kurucu temsilcisi-Kurum müdürü Hayri PADAK; “Okulumuz sınavsız öğrenci kabul eden Temel Lise olduğu için yapısı itibarıyla 9-10-11-12. sınıflardaki tüm öğrencileri kabul etmektedir. Bu yıl 9/10/11/12. Sınıflarda okuyan tüm öğrencilere Temel liselerimizde tekli ve ikili eğitim imkânı yanında 11. ve 12. sınıflarda alana göre ders alternatifleri sunuyoruz. Sınıfları buna göre oluşturarak kayıtlarımızı alıyoruz.

Biz Özel Selçuk Temel Lisemiz ile Selçuk’umuzun ilk ve tek özel lisesi olduk. Çözüm Akademi Okulları konsepti ile ilçemizin alanında lider okulu olacağız. Her öğrencinin ve velinin hayalinde daha iyi bir lise ya da üniversite vardır, fakat bu hedeflere ulaşırken öğrenciler ekstra zaman harcamakta veliler de birçok maddi, manevi külfete katlanmak zorunda kalmaktadır. Biz Özel Selçuk Temel Lisemiz ile velinin dershane, özel ders v.b. giderlerini ortadan kaldırarak öğrencimizi geleceğe hazırlayacağız.

Temel Liseleri devlet teşvik ediyor, Temel Lise öğrencisine bu yıl 3220TL öğrenim desteği verecek. Bu destek velinin ödeyeceği ücretten düşecek; çünkü ödemesini devlet velinin adına bizlere yapacak. Eğitim ve Öğretim Desteğinden yararlanmak isteyen Öğrenci velileri/vasileri kayıtlı oldukları resmi/özel okul müdürlükleri aracılığıyla 10 Ağustos 2015 – 02 Eylül 2015 tarihleri arasında “e-okul”da yer alan Özel Öğretim Kurumları modülü üzerinden başvuru işlemlerini yapabilecektir. Başvuruda Veliler/vasiler, eğitim ve öğretim desteği alacak öğrencinin birlikte yaşadığı aile bireylerine ait toplam gelir durumunu gösteren belgeyle birlikte Ailede Öğrenim Gören Diğer Çocuklar bölümünde üniversitede okuyan veya 2015-2016 eğitim öğretim yılında üniversitede okumaya hak kazanan öğrencilerin belgeleriyle okul müdürlüklerine başvuracaklardır.

Eğitim ve öğretim desteği kapsamında temel lisemize yerleştirilen öğrenciler 14-21 Eylül tarihleri arasında kayıt işlemini yaptırabilecektir” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.