site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Özel Selçuk Çözüm Temel Lisesi Eğitim Öğretime Başladı

Özel Selçuk Çözüm Temel Lisesi Eğitim Öğretime Başladı
02.10.2015
A+
A-

İlçemizin ilk özel lisesi Özel Selçuk Temel Lisesi eğitim öğretime başladı. Yıllardır eğitim alanında faaliyet gösteren ilçemiz öğrencilerini üniversiteye hazırlayan tek dershanesi Özel Selçuk Çözüm, temel lise olarak eğitim öğretim hayatına başladı.

Özel Selçuk Temel Lisesi Kurucu Temsilcisi / Müdürü Hayri Padak yeni eğitim öğretim yılını değerlendirirken: Öncelikle tüm eğitim camiamızın yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun. Öğretmen ve öğrencilerimize yeni eğitim yılında başarılar dileriz. Yeniden değil; kaldığımız yerden eğitimimizi sürdürmenin mutluluğunu sizlerle birlikte yaşıyoruz. Dershanecilikte çok başarılı bir süreç geçirdik. Öğrenci memnuniyeti ve başarısı alanlarında Türkiye birincisi olduk. Bu birikim bizleri ilçemizde üniversiteye hazırlayan tek dershane konumuna getirdi. Şimdi de ilçemizde tek özel okuluz. Yeni süreç öğrencilerimiz ve velilerimiz için çok daha farklı ve nitelikli olacak. Öğrenci her şeyden önce okul dershane kıskacında mekik dokumayacak. Öğrencinin başarısı ya da başarısızlığı için artık kimse kimseyi suçlamayacak. Bizim geçtiğimiz yıllarda referansımız, başarılarımız ve eğitim kalitemiz. Şimdi bu başarılarımızı ve eğitim kalitemizi temel lisemize taşıyoruz.

Öğrencilerimizin alışık olduğu şekilde üniversite sınavlara hazırlık eğitimi konusunda onlara en iyiyi sunan, disiplinden asla taviz vermeyen, bilimsel rehberlik anlayışı, sosyal aktivite ve kulüp çalışmaları, estetikten anlayan,  dil eğitiminde speaking konuşma ve anlama düzeyini kazanmış öğrenciler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Öğrencilerimiz hedeflerinin karşılanabileceği butik okulculuk konsepti ile tanıştırdık. Öğrencilerin ve velilerin isteklerini iyi bilen özel butik okulculuk konsepti ile Özel Selçuk Çözüm Temel Lisesi olarak öğrencilerimizi geleceğe hazırlıyoruz.

Okulumuz sınavsız öğrenci kabul eden Temel Lise olduğu için yapısı itibarıyla tüm öğrencileri kabul etmektedir. Bu yıl 9/10/11.12 Sınıflarda okuyan tüm öğrenciler ve mezun üniversiteye hazırlık öğrencileri okulumuza gelebilir.

9. sınıf bir öğrencinin okul başarısı ve üniversiteye hazırlık açısından çok önemli bir yıldır. Üniversiteye hazırlıkta YGS’nin temelini 9. sınıf ders konuları oluşturur. Temel Lisemizde 9. sınıf eğitimi bu durum dikkate alınarak düzenledik. Öğrencilerimizin bu sınıfta aldıkları eğitim ve sınav desteği ile YGS temelini oluşturuyoruz.

10. sınıf bir öğrencinin mesleki eğilimini belirleme açısından önemli bir yıldır. 9. sınıfta bütün alanlardan ders alan öğrenciler hangi derslerde daha başarılı olduğunu gözleme fırsatı bulmuş olur. 10. sınıfa gelindiğinde öğrenci rehberlik servisi ve eğitim koçunun gözetiminde sene sonunda yapacağı alan seçimine yönlendiriyoruz. Sene sonunda alan seçimini tamamlayıp öğrencimizi uygun olduğu alana yönlendirdiğimiz yıl olacak. Temel Lisemizde 10. sınıf eğitiminde YGS hazırlıkla birlikte LYS hazırlık çalışmaları da başlatıyoruz.

11. sınıf alanlara göre eğitimin başladığı yıldır. Bu yılda bazı zorunlu dersler dışında öğrenciler tamamen yoğunlaştıkları alanlardan ders alıyor. 11. sınıfta üniversiteye hazırlık programını LYS alanında yoğunlaşarak devam edeceğiz. 11. sınıfta etüt çalışmalarımızda bir yandan YGS tekrarı devam ederken diğer yandan LYS çalışmalarına ağırlık vereceğimiz yıl olacak.

12. sınıf üniversiteye hazırlık çalışmalarının her açıdan yoğunlaştığı bir yıl olduğu için öğrenciler alanlarına göre seçtikleri dersleri işlerken bir yandan da YGS-LYS hazırlık çalışmaları yoğun olarak devam edecek. 12. sınıf öğrencilerine etüt ve tekrar dersleri ile tüm YGS ve LYS konuları tam olarak veriyoruz. Öğrencilerimize her hafta sonu sürekli deneme sınavları yapıyoruz. Sınav sonuçlarına göre takviye ders veriyoruz. YGS-LYS konularını tam olarak kavraması için eğitimimizi ona göre programlayarak öğrencilerimizi üniversite sınavlarına hazırlıyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.