site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Özel Selçuk Çözüm Temel Lisesi Açılıyor

Özel Selçuk Çözüm Temel Lisesi Açılıyor
29.04.2015
A+
A-

cozum

İlçemiz Selçuk’ta yıllardır eğitim alanında faaliyet gösteren ilçemiz öğrencilerini üniversiteye hazırlayan tek dershanesi Özel Selçuk Çözüm, akademi lise oluyor.

Dönüşüm sürecini görüştüğümüz Özel Selçuk Akademi Lisesi Kurucu Temsilcisi / Müdürü Hayri Padak, süreci değerlendirirken: “Öncelikle yeniden değil; kaldığımız yerden işimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Dershanemizi geleceğe dönüştürüyoruz. Dershanecilikte çok başarılı bir süreç geçirdik. Öğrenci memnuniyeti ve başarısı alanlarında Türkiye birincisi olduk. Bu birikim bizleri ilçemizde üniversiteye hazırlayan tek dershane konumuna getirdi. Yeni süreç öğrencilerimiz ve velilerimiz için çok daha farklı ve nitelikli olacak. Öğrenci her şeyden önce okul dershane kıskacında mekik dokumayacak. Öğrencinin başarısı ya da başarısızlığı için artık kimse kimseyi suçlamayacak. Geçtiğimiz ay YGS yapıldı, hem de ne YGS. Önümüzde haziran ayı var LYS haftası. Bir de bizim geçtiğimiz yıllarda referansımız olan başarılarımız. Şimdi bu birikimi temel lisemize taşıyoruz. Okul ve dershane iç içe oluyoruz.

Bizler Selçuk Çözüm ailesi olarak bu yıldan itibaren dönüşüm programına dershanelerimizin başvurusunu gerçekleştirdik ve bu yıldan itibaren Temel Lise olarak özel okulculuk alanında yolumuza devam ediyoruz. Türkiye’de sınavlara hazırlık yayıncılığının en önemli markası “Çözüm” Akademi Okulları adıyla akademik başarıyı hedefleyen konsepti ile faaliyet göstermeye başladı. Biz de Selçuk’ta Çözüm’ün bir parçası olarak “Akademik Başarı” “Disiplinli Eğitim Yaklaşımı” “Dil Eğitiminde Touch Modeli” “Sosyal ve kültürel faaliyetler” ile önceliklerimizi belirlediğimiz eğitimdeki tecrübemizi örgün eğitime aktarmış bulunuyoruz.

Öğrencilerimizin alışık olduğu şekilde üniversite sınavlara hazırlık eğitimi konusunda onlara en iyiyi sunan, disiplinden asla taviz vermeyen, bilimsel rehberlik anlayışı, sosyal aktivite ve kulüp çalışmaları, estetikten anlayan, dil eğitiminde speaking konuşma ve anlama düzeyini kazanmış, en az bir müzik aletini çalmayı öğrenmiş öğrenciler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Öğrencilerimiz hedeflerinin karşılanabileceği butik okulculuk konsepti ile tanışacaklar. Bu okul konsepti en az şeyle çok şey başarmaya odaklandı. Öğrencilerin ve velilerin isteklerini iyi bilen bir okul konsepti Çözüm Akademi Okulları 2015 yılında 70 şubesi 18.000 öğrencisi ve 2000’in üzerinde öğretmeni ile eğitim öğretime başlayacak” dedi.

cozum-dersanesi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.