site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Özel Misket Anaokulu Öğrencilerinin Yeni Yıl Eğlencesi

Özel Misket Anaokulu Öğrencilerinin Yeni Yıl Eğlencesi
30.12.2013
A+
A-

misketanaokulu-yilbasi (1)

Özel Misket Anaokulu kız öğrencilerinin kırmızı kıyafetler giyerek, erkeklerin ise kırmızı papyonları ile katıldığı yılbaşı eğlencesi yoğun katılımla gerçekleşti. Efes Sultan Restoranda yapılan yeni yıl yemeği önce çocukların sahne gösterileri ile başladı. Çocuklar sahne alarak Türkçe ve İngilizce şarkılardan oluşan küçük bir konser verdi. Konserden sonra dans ve bale gösterisi yaptılar.

Misket Anaokulu öğrencileri Noel baba ve palyaçoların animasyonları ile eğlendiler. Sihirbaz gösterisi ise hem çocuklar hem de anne babalar içindi. Sihirbaz gösterisinden sonra çocuklar yüz boyama ve şekilli balonlar ile oynarken anne babalarda canlı müzik eşliğinde oynayarak çok eğlendiler.

Özel Misket Anaokulu kurucusu Şerife Tuncer misket ailesi olarak tüm velilerimizin yeni yılını kutlar ülkemiz ve dünyamız için hayırlı bir yıl olmasını dileriz dedi.

misketanaokulu-yilbasi (2)

misketanaokulu-yilbasi (3)

misketanaokulu-yilbasi (4)

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. anonim dedi ki:

    eğitimin neresine oturuyor bu tür etkinlikler. şov….anne babanın aldatılması. Meb bağımsız anaokulu geliyor….size bay bay………………

  2. Ertan Dündar dedi ki:

    Anne baba, çocuk ve okul personelinin bütünleştiği kaynaştığı bu tür etkinliklerin eğitimin başarısında cok faydalı olduğunu düşünüyorum. Misketim Anaokulunun Selçuk’ta olması Selcuklular için bir şanstır. Kıymetini bilelim. Tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.