site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Özel Misket Anaokulu Öğrencilerinden İsabey Okuluna Ziyaret

Özel Misket Anaokulu Öğrencilerinden İsabey Okuluna Ziyaret
11.12.2013
A+
A-

IMG_3983BB

Özel Misket Anaokulu Anasınıfı öğrencileri 1. Sınıf hakkında bilgi sahibi olmak, ilkokulu görmek ve tanımak için İsabey ilkokuluna gezi düzenledi.

İlk olarak İsabey İlkokul müdürü Sezai Menteşe’yi ziyaret eden öğrenciler Müdür Beye sorular sordu ve misafir olarak kabul ettiği için çok teşekkür ettiler.

Daha sonra 1. Sınıfları ziyaret eden Uzay Sınıfı öğrencileri, ilkokul öğrencileri ile aynı sıralara oturarak derslerine eşlik ettiler. Özel Misket anaokulu Uzay Sınıfı öğrencileri 1. Sınıfa hazırlık için önemli bir adım atmış oldu.

Okul Kurucusu Şerife Tuncer, yapılan ilkokul ziyareti ile ilkokul tanıtıldığı ve bilgilendirildiğini belirterek İsabey İlkokul müdürü ve öğretmenlerine çok teşekkür etti.

IMG_3877bb

IMG_3928

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.