site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Özcan Işık’tan Sıradışı İcraat Mesajları

Özcan Işık’tan Sıradışı İcraat Mesajları
30.09.2013
A+
A-

EGİTİM-is-ozcan-isik

CHP Selçuk Belediye Başkan Aday Adayı Özcan IŞIK sivil toplum örgütleri ile görüşmelere devam ediyor. Işık, E ğitim-İş Selçuk temsilciliği üyeleri ile bir araya gelerek sohbet etti.

Belediyeciliğin en iyi yapılabilmesi için bu tür örgütlere mutlak ihtiyaç olduğuna vurgu yapan CHP Selçuk Belediye Başkan Aday Adayı ve Belevi Belediye Başkanı Özcan Işık; “Onlarla iyi bir işbirliği içinde olmamız gerekir. Ben yıllarca Ankara Bürokrasisinde çalıştım. Eğer burada bana bir görev biçilirse kendi başına değil biz mantığıyla hareket edeceğim. En azından kendi çevremizde demokrasinin kurallarını çalıştırıp, buradaki kitle örgütleri ile ortak akıl geliştirsek ilçemizin kalkınmasında büyük adım atmış oluruz” dedi.

Tarım, ticaret ve esnaflıkla uğraşan herkesle her gün görüşmeler yaptığını, onlarla da bu konuları yani “birlikte ve biz” mantığı ile hareket etmenin önemini vurguladığını söyleyen Başkan Işık; “Selçuk inanın bugün bulunduğu ortamdan daha ilerde ve hareketli, üretken olmalı. Ben beldem de yaptığım çalışmaları burada saymak istemiyorum. İsteyen uğrasın Belevi Beldesine ve o dar bütçelerleneler yaptıklarımıza bir baksın. Boyumuzu aşan işlere kalkıştık. Yakında üretime büyük katkı koyacak Selçuk ve çevresinde iki fabrika hizmete açılacak. Ben burada bu işler için sadece rehberlik ettim.Yatırımcıya ön ayak oldum. Israrcıyım ; eğer fayda gelecekse buradaki halkıma tüm kurumları aşındırırım. Kavga değil çözüm için çaba gösteririm. Kurumların kişilerin duyguları ile değil kurumsallıkları ile çalışması gerektiğine inanıyorum. Tabi Selçuk’umuzda ne gibi projelerimiz olacağını gelecek günlerde basından duyuracağız. Sizlerden gelen projeleri de değerlendirip çalışmalar yapacağız. Eğitim konusunda Selçuk’un yararına ne yapılacaksa oradayım. Ben heyecanlı biriyim. Heyecanınızı yitirirseniz bu iş olmaz. Belediye başkanlığında idealleri gerçekleştirmek için öyle uzun yıllar gerekmiyor. Sokakları temizlemek, ilaçlamak, ağaçları budamak, taş döşemek bizim sıradan işlerimiz olur. Bunları her belediye yapar, yapmak zorunda. Bana partim ve Selçuk halkı yetki verirse belediyenin sıradan hizmetlerinin üstüne bir kat daha hizmet ekleyeceğim. Her seçim önemlidir. Fakat bu seçimin Selçuk için önemi bu sefer çok farklıdır.

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Umarım Selçuk’taki Vefa Ülgür saltanatına son verip, Selçuk’u hakettiği çok daha iyi yerlere getirebilecek bir adaydır. Ama CHP merkezin Özcan beyi aday göstereceğini hiç zannetmiyorum maalesefki.

  2. Müjdat dedi ki:

    Sayın başkan beleviyi izmir büyük şehir belediyesinin baştan aşağıya yenilediğini, belevinin büyükşehir sınırlarına girmemiş olması dolayısıyla istediğiniz planlamaları serbestçe yapıp o fabrikalara bazı avantaşlar sağlamış olduğunuzu niye anlatmıyorsunuz.

  3. AKP Selçuk Ilçe dedi ki:

    Geç artik bunlari geri sayim basladi AKP geliyor gumbur gumbur ! Dunya lideri basbakanimiz Izmiri istiyor Izmirli de Basbakanimizi! Selçuk Akp ye gececek

  4. Anonim dedi ki:

    AKP Selçuk nickiyle yazan kişi, bir partinin ilçe temsilcisiymiş gibi yazmayı bırak da ya adını vererek ya da anonim olarak, hiç bir grubu veya partiyi temsil etmeden yaz. Çünkü eğer ki ilçe başkanı değilsen bir partiyi temsil ediyormuş gibi burada yorum yazman doğru değil. Üstelik senin gerçekten AKP’yi desteklediğini nereden bilelim?Belki milleti burada provoke etmek için yazıyorsundur? O yüzden buradan site temsilcilerine de sesleniyorum, kişiler ya benim yaptığım gibi anonim olarak ya da hiç bir gurubu temsil etmeyen bir nick’le yorum yapmalı. Çünkü bunun kontrolü mümkün değil.

  5. 10.köy dedi ki:

    Öğretmenler kendi işini yapsın.Dersler boş geçiyor her gün.

  6. belevili dedi ki:

    sayın özcan ışık bizmantıgı diyor ya öyle bişey yok meclis üyelerini bile konuşturmayan secimzamanı herkezle kanka olan başkan olduktansonra belevi gibi avuc içi gibi belevinde randavüsüz görüşmeyen bide suvar sayın başkanımız belevine başkan olur olmaz orda garibanların kurdugu koparetif evlerini durdurdu 3.5 yıldır cürüyen evler şimdi secimler geldi ne hikmetse önü acıldı yani secim zamanı sizgörmesenizde arkanızdan bagırır selamvermek icin başkan olduktan sonra yüzünüze bile bakmaz

  7. belevili dedi ki:

    sende akp li sana diyom dünya lideri dedigin başbakan orta doguyu birbirine soktu özellikle selcuk halkının gecim kaynagı tarım ama su varki bitane komsumuzla aramız iyi degil iran suriye su anda sayın başbakan rusyayla aramızı bozmaya calışıyor seftali mandalin nar ve ayvaları satcak yer kalmıyor kendimiz yeriz