site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Özcan Işık: Selçuk Benimle Bir Yılda Marka Olur

Özcan Işık: Selçuk Benimle Bir Yılda Marka Olur
26.08.2013
A+
A-

ozcan-isik-chp-selcuk (1)

Yerel seçimlere yedi ay kala partilere müracaatlarını yapan ve adayı adayı olduklarını açıklayan siyasetçiler tanışma turlarlarına başladı.

İlçedeki sivil toplum kuruluşları ile kurumları ziyaret eden ve CHP’nin aday adayları arasında en güçlü isme sahip olan Belevi Belediye Başkanı Özcan Işık, ilçenin yerel gazetelerinden Efes-Selçuk Gazetesini ziyaret etti.

Efes Selçuk Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Arif Çemrek ile Gazetenin Genel Yayın Yönetmeni ve İHA muhabiri Nilüfer Öztürk Silay‘ı ziyaret eden Başkan Işık, Belevi’de yaptığı başarılı çalışmalarından sonra bir dönem de Selçuk’a hizmet etmek istediğini söyledi. Bu konuda dernek, oda ve tüm sivil toplum kuruluşu temsilcilerini önemsediğini belirten Işık,  kendisine görev verildiği taktirde, ilçedeki sivil toplum kuruluşları ile birlikte hareket edeceğini belirtti.

İnternet habercisi Mehmet Uyaroğlu‘nun da hazır bulunduğu ziyarette CHP Aday adayı Işık,  ortak kararlar alarak hep birlikte ilçeyi yöneteceğiz dedi. Yerel basının ilçedeki öneminden de bahseden CHP Selçuk Belediye Başkan Aday Adayı Özcan Işık, “Vatandaşın menfaatleri ile Belediyenin menfaatleri nerede kesişiyorsa ben ordayım” diyerek, belediye başkanlık görevi bittikten sonra herkesle rahatlıkla çay içmek istediğini söyledi. CHP’li Işık; Halkı yanına alarak, Selçuk’u bir yıl içerisinde marka yapacağını da iddia etti.

ozcan-isik-chp-selcuk (2)

YORUMLAR
  1. Kemal TEKINAY dedi ki:

    Sayin Ozcan ISIK basarili olacagina eminim BELEVI referansidir, Sayin ISIK in basarilarinin devamini bekliyoruz kendisinden…

  2. v.d dedi ki:

    chp zıhnıyetınden hıcbısey olmaz.osman yada zeynel hoca olsun 2 basarılı ınsandan bırını ıstıyoruz.

  3. HÜSEYİN dedi ki:

    ne CHP ne AKEPE Selçukun tüm dertlerinin dermanı MHP kadrolarında

  4. Teşkilat dedi ki:

    Selçuk’un makus talihini değiştirmek için Biz göreve hazırız, biz hizmete hazırız. Artık Selçuk’u yönetme sırası MHP’ye gelmiştir. 25 yıldır Selçuk’u yönetenler Selçuk’a layık bir yönetim anlayışı sergileyememişlerdir. MHP olarak tüm Selçuk halkını topyekün kucaklayacağız. Selçuklulardan Milliyetçi Hareket Partisine destek bekliyor ve diyoruz ki inşallah Selçuk halkını mahcup etmeyeceğiz. Selçuklular da bize güvensin… GÜZEL SELÇUK’UMUZU YÖNETME SIRASI MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİNE GELMİŞTİR.

  5. Anonim dedi ki:

    Sayın Başkan Hüseyin Vefa ÜLGÜR’le yola devam, hiç kimse hazırlanmasın.

  6. Derviş dedi ki:

    ben ve diğerleri … Zeynel Bakıcı ve diğerleri… chp ve ak parti kapışır ipi Zeynel bakıcı göğüsler..

  7. YASİN dedi ki:

    MHP işi götürür boşuna çenenizi yormayın kendisiyle kentlisiyle barışık levent başkan memiş başkan ekibiyle bütünleşen MHP selçukta ilki yaşatacaklar benim oyum da MHP olacak

  8. eski selçuklu dedi ki:

    Eski chpli olarak artık eski diyorum parti değerine bakmıyorum artık chp ve akp yi es geçiyorum seçimlerde mhp destekçisi olacağım..iyi bilinmesini isterimki vefa başkanlıgında atatürk mahallesinden tüm oyları alıp yıllardır başta olan vefa ülgür belki aklınıza şu gelebilir çıkar için para için vs..öle olsa dışarda yaşamımı surdurmem belediye ne gune durur derdim öle bi nıyetım yok gördüm ki seçim zamanı chp yandaşları bilirler BARIM PANSİYONDA düzenlenen gecelerde hep vaatler verilirdi seçim biter yıllar geçer birşey yok..çalışmalar yok yapılan birşey yok kimse kusura bakmasın herşey değişiecek ATATURK MAHALLESİNİ CHP den kim girerse girsin unutsun oyları…ha çalınırsa bilmem orasını:) dikkat etmek görevlilere kalmış..

  9. HASAN HÜSEYİN GÖDEŞ dedi ki:

    Abi bu ne ya, almış yandaş medyayı yanına konuşuyor. Daha SELÇUK’un zaten marka olduğundan haberi yok olacak ki, marka yaparım diyor… Gazeteciler (!) de dinliyor, uyarmıyor, hayretle izliyoruz…

  10. HASAN HÜSEYİN GÖDEŞ dedi ki:

    Ayrıca Selçuk’un marka olmadığını düşünüyorsa Sayın Özcan, bu kendisinin de içinde bulunduğu zihniyetin ürünüdür!

  11. S & S dedi ki:

    Vefa Başkan gibisi gelmez bir daha.Vefa başkan bence olan biteni izliyordur ve kim dost kim düşman tartıyordur.Bende çok kızıyordum Başkana ama şu adayları gördükten sonra Vefa başkanın kıymetini anladım.Başkan çakallara bırakma ortalığı…Selçuk kim ne derse desin Türkiye’nin en güzel yerlerinden bir tanesidir.bu da Vefa Başkan sayesindedir.Veli Başkan arkanızdayız her zaman .Sevgiler.S&S

  12. eski selçuklu dedi ki:

    S&S Seni yazdıgın yazıdan dolayı güsel bir şekilde anıyorum ve saygılarımı iletiyorum sana..sen vefanın yolundan git belki çiftliklerinde sana da bir yer bulunurdur..kıymet bilinmesi gerekecekse değer verecek ki kıymeti anlaşılsın ne verdi yıllardır selçuğa bunu bana cevapla eyw diyebileyim..

  13. eski ak partili.. dedi ki:

    Sayın ışık belevi belediyesinde yaptıklarıyla kendini ispatlamıştır…Seçilirse selçuk u şaha kaldıracağını düşünüyorum..

  14. Anonim dedi ki:

    Vefa Başkan gibisi tabi gelmez bazıları için. Küçük olsun,bizim olsun,bizden olmayan kahrolsun anlayışıyla yaşadığınız, Selçuk’u değil,partinizi düşündüğünüz için Selçuk’un yerinde sayması önemli değil. Defalarca tekrar ettim,genel seçimlerde kime verirseniz verin oyunuzu,ama yerel seçimlerde artık adaya oy verin, partiye değil. Artık CHP’de değişim gerekliliği yüzüstüne çıkmıştır. Aksi takdirde CHP’nin seçimi kazanacağını zannetmiyorum.

  15. Anonim dedi ki:

    AH BE ÖZCANIM BA. GEL BİZ SENİ SELÇUK SAYESİNDE MARKA YAPALIM. SEN KİMSİN Kİ SELÇUGU MARKA YAPACAKSIN. GÖRDÜK 5 YILDA BELEVİNDE YAPTIKLARINI. SEN ÖNCE Bİ SİRKELEN BAKALIM KENDİNE GEL. VARMI ÖYLE MUHTARLIKTAN BELEDİYE BAŞKANLIGINA GEÇMEK. ÖNCE İLKOKUL SONRA ORTA OKUL. İLKOKULDAN LİSEYE GEÇMEK YOK BİTANEM.

  16. S & S dedi ki:

    ESKİ SELÇUKLU sen hakikatten hiç bir şey bilmiyorsun.Selçuk gibi bir yer mi var şu ülkede.bir etrafına bak mesela Torbalı mesela K.adası.Hepsi içler acısı. Büyüdüler de ne oldu sanki.Hepsi çarpık kentleşme hepsi kapkaççı yuvası .siz de mi böyle istiyorsunuz.Şu cennet gibi yerimize sahip çıkalım sahip çıkanları da karalamayalım lütfen.Vefa Başkanın kıymetini 10-15 sene sonra anlarsınız.

  17. Anonim dedi ki:

    Tabi tabi anlarız!!!

  18. S & S dedi ki:

    Anonim senin anlaman imkansız.Hiç yorma kendini….