site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Özcan Işık: Birkaç Kişinin İsteği İle Benim Gönlümden CHP’yi Alamazlar

Özcan Işık: Birkaç Kişinin İsteği İle Benim Gönlümden CHP’yi Alamazlar
19.09.2014
A+
A-

ozcan-isik (1)

Bütünşehir yasası ile birlikte son yapılan yerel seçimlerin ardından kapanan Selçuk’a bağlı Belevi Belediyesi’nin eski Belediye Başkanı Özcan Işık kendisine yöneltilen seçim sürecinde başka partiye çalıştığı iddiasına çok sert cevap verdi.

Belevi Belediyesi’nin eski Belediye Başkanı Özcan Işık kendisine böyle bir yazının gelmediğini, bu kararın kendisini çok üzdüğünü, hayatı boyunca partisinin aleyhine çalışma yapmadığını ve kararı yargıya taşıyacağını söyledi.

Eski Başkan Özcan Işık İddiaları Yanıtladı

Özcan Işık Disipline sevk edilmesi ile ilgili yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi; ” Açıklanan bu karar sonrası partime kırılma gibi bir durumum yok. Bu iddianın İl Başkanlığımız tarafından ortaya atıldığını da düşünmüyorum. Bu iddialar benim Belediye Başkan Aday Adayı olmamdan sonra o dönemde Selçuk’ta Belediye Başkanı olarak görev yapan arkadaş ve yanında ki üç beş kişinin yapmış olduğu mesnetsiz, dayanaksız bir iddia bu. Ben bu konuda kendimi savunma gereği de duymuyorum. Çünkü ben aileden Cumhuriyet Halk Partiliyim. Yıllarca bürokraside görev yaptım, felsefemden dolayı üç defa ciddi şekilde sürgün yedim. 2009 yılında Belevi Beldesinde % 65 oy alarak Belediye Başkanı seçildim. Belevi halkının beni sahiplenmesi ve halkımın beni Selçuk’a belediye başkan adayı olarak görmek istemesinden dolayı Selçuk’a aday adayı oldum. İşte ne olduysa o süreçten sonra oldu. İlçede ki mevcut Belediye Başkanı Vefa Ülgür Selçuk’ta bir ben varım benden başka kimse yok, burayı benden başkası yönetemez iddiası vardı. Ama Selçuk’ta yeni bir heyecan gerekiyordu yeni bir sinerji ortaya atmak gerekiyordu onun için aday adayı oldum. Sanıyorum burada hata yaptık. Çünkü arkadaşlar kendilerinin önünü kestiğimiz gibi bir imada bulundular. Ama ben Cumhuriyet Halk Partiliyim hiçbir şekilde kendi partim harici hiçbir parti adına çalışmadım, çalışmamda. Başka partiye çalıştığım yönünde iddiada bulunan kişiler buyursunlar kanıtlasınlar, bu çirkin iddiaya delil göstersinler. Bu iddia bana karşı yapılmış olan çok çirkef bir iddiadır. Ancak İl Yönetimimizin ve İl Başkanımızın mutlaka doğruları göreceğini ve beni dinleyeceğini düşünüyorum. İddiada bulunanlar her hangi bir şeyi kanıtlarlarsa ben zaten partimden istifa ederim. Sadece birkaç kişinin isteği ile belki benim Cumhuriyet Halk Partisi kimliğim elimden alınır ama Cumhuriyet Halk Partisini benim gönlümden alamazlar. Siyaset bir gönül işidir ve bende bu işi gönülle yapıyorum. Cumhuriyet Halk Partili olmaktan gurur duyuyorum ” dedi.

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Özcan Bey gerçekten CHP gönlünüzde olsaydı yerel seçimlerde AKP lehine davranmazdınız. Bunu bilmeyen yok.

  2. pamucaklı dedi ki:

    anonim, anlaşılan beraber çalıştınız.sen kaç kişiyi çevirdin. o kadar emin konuşuyosun ki ya yanındaydın ya da cebinde… eminim sen daha çok kişiyi akpli yaptın.senin ve sülalenin akpli olduğunuzu biliyorum.çakma halk partililik yapma!

  3. YAZI_YORUM dedi ki:

    Belevide seçimden 2 gün önce kahvede oturdugun kişilere ;vefa diktatörüne oy vermeyin,,zeynelle konuştum 2 yıl içinde chp ye geçip ilçe başkanlığınıda biz alıcaz zeynel hocayı destekliyelim…DEDİN Mİ DEMEDİN Mİ ?

  4. şirinceli dedi ki:

    helal sana pamucaklı.anonime dersini verdin.gerçekten partiliyse iftira atmaktan kaçınır.iftiracıların kim olduğu az çok belli.kendisiyle de her gün karşılaşıyoruz zaten.ne chpli ne sosyal demokrat.menfaati nerdeyse bizim anonim orda…

    1. Anonim dedi ki:

      Breh breh ne ders ama. Çok korktuk.

  5. CHP SELÇUK DELEGESİ dedi ki:

    kongre nezaman????????

  6. Anonim dedi ki:

    Pamucaklı ve Şirinceli siz ne güzel paslaşıyorsunuz öyle!..

  7. şirinceli dedi ki:

    anonim korkmana gerek yok ya.bi yanlışın yoksa,asılsız atıp tutmuyosan millet hakkında niye korkasın ki?anlaşılan oyunculuğun meydana çıkacak diye rahatsız oldun da ondan mizacını sertleştiriyosun.az sakin ol hele..yalnız sana bi tavsiye kurtlar vadisi oyuncu arıyomuş haberin olsun.

  8. ... dedi ki:

    Biri bana vefaya selcukta cikan oyla aziz kocaogluna giden oy arasinda ki farkin vefadan dolayi mi degilmi onu aciklasin vefa bey ilk once bunun hesabini selcuk halkina versin

    1. YAZI_YORUM dedi ki:

      Arkadaşım o aradaki oy farkı kimler biliyormusun..rant isteyipte elde edemeyen ve aday olamadı diye partisini satan özcan,sebo,ibo ve onlar gibiler….o sözde chp li akp ller partisinin arkasında dursaydı bu aradaki fark olmazdı..

  9. anonim dedi ki:

    SEÇUK DELEGESİ kongreyi sormuşsun , ne yapıcan yine patiyi seçim üstü brakıp ; AKP ve MHP ye çalışanları ilçe yönetimine mi seçecen ? Merak etmeyin günü geldiğinde oda olacak. Daha önce istiyorsan sana bir parti kuralım, her ay seçişirsiniz. Özcan sana gelince senin CHP sevdanı bütün Belevi mahallesi biliyor. Dostluğun gibi parti sevdanda sahte,

    seçim boyu yaptıklarından sonra bu demeçleri nasıl veriyorsun inanamıyorum. İKİ YÜZLÜ HASTA .

  10. Kurt dedi ki:

    Helal olsun sizi disipline verenlere.sizin gibi menfaatçilere az bile.

  11. Anonim dedi ki:

    Utanmadan sikilmadan cikipta aciklama yapiyorsun. İsmail kozpinarin isyerine gidip ne soyledin. Kime oy istedin. Bide cikmis chp liyim diyorsun. Utanmadan sikilmadan 2019 da gelip adayda olucam dersin.

  12. Anonim dedi ki:

    bir parti hakkında yıllardır satılık satıyolar propagandası yaptınız..ne oldu mhp aslanlar gibi şavaştı oyunu üçe katladı..şimdide kendi içinizde başladınız satılık propagandasına..etme bulma dünyası bu..keşke mhp kazansaydı ..selçuğu seçım bittiği günden itibaren ikinizde yeterince gerdiniz

  13. heparcı-bayram dedi ki:

    yazı yorum yazan rumuzlu arkadaşım.chp li de değilim akp lide.bu sana cevap olsun diye yazıyorum.ben sadece hem ataturkcu hem milliyetçiyim.(yurtsever).oyumu aile olarak Zeynel bakıcıya verdim.digerinide aziz kocaoğluna..genel seçimlerde de yüreğimdeki beni ifade eden osmak Pamukoğlu ve ekibine vericem.herkes istediği yere oy atmakda özgürdür.bunu yapan sağlayan ataturktur.bizde onun her zaman izindeyiz.

  14. şirinceli dedi ki:

    Anonim:ismail kozpınar selçukta ya da belevide özcan da belevi de.sağlığın yerindeyse ikisini pazartesi karşılaştıralım.aama sende omurga olmadığı için başka bi tezgahta olursun.delikanlılık söylediklerini ispatlamaktır.senin delikanlılığını veya omurgasızlığını pazartesi günü buradan ispat edicem.seni gidi kurye seni.

  15. Delege dedi ki:

    Arkadaşlar ben delegeyim ve her gün belevi meydanındayım.başkanı iyi tanırım.nerede ne konuşacağını bilir.anonimin dediği gibi meydanda hiç bir şeyin propagandasını yapmaz.anonimin dediği gibi vefanın dikdatörlüğü tescillendi.duyduğuma göre siyasetten çekilmiş meydana da on tane salmış.bu anonimler yevmiyelerini aldıkça borazancılığa devam edeceklermiş.yazık…

  16. selçuklu dedi ki:

    yıllarca mhplilere oy satıyo diyenler bugün kendi kazdıkları kuyularda çamura bulandılar.bu millet seçimlerden sonra gördü kimin oylarına sahip çıktığını.keşke dememek için birdaha mhp.2019da hepberaber koltuğu hakeden mhpye verecez.yaparsa mhp yapar.selçukta zihniyet olarak değişen birşey olmadı.tek fark mhp.geleceğimizin parlayan hilaline hep beraber güveniyoruz artık.bu yükselişin sonunda mhp zirveye ulaşacaktır.ve selçuğumuzu karanlıklardan kurtaracak tek çare mhp’dir.30.yılına aynı kişilerin yönetiminde giren selçuğun kaderini mhp değiştirecektir.

  17. Beynelmilel dedi ki:

    CHP ilçe yönetimi sağduyulu davranmayı öğrenmeli,kırılmış,partiden uzaklaşmış,küstürülmüş bütün CHP’lileri CHP çatısı altında toplayacak davranışlar sergilemelidir.Bu başarmak zor değildir.Hatta Sebahattin İzcioğlu,Özcan Işık ve muhalif tavırları nedeniyle partiye uzak duran,seçim yenilgisine bahane edilen kim varsa davet edilip, hepsi ile toplantılar yapılmalı,her şey partililerin önünde tartışılmalı ve halkın bilgisine sunulmalıdır.Gerçek Sosyal Demokratlar bunu yapar.Gün birlik ve beraberlik günüdür ama kime anlatasın?

  18. MEMİŞ GÜNGÖR dedi ki:

    Vefa Ülgür önce 2009 da sıkıntı yaşadı.O zaman Özcan da yoktu diğer arkadaşlarda.O zamanın oranları ve istatistikleri ortada.Vefa Ülgür Selçuk halkından küçük bir özür dilemeli,siyaseti artık yeni yapacaklara bırakmalı.Etik kurallar bunu gerektirir.CHP de siyaset yapmış iyisiyle kötüsüyle tamamlamıştır.CHP yeniden toparlanıp gücünü bulacaktır.Selçuk sosyal demokratlarındır.Cumhuriyetçilerindir.Vefa Bey de hizmet etmiştir.Yıpranmışlığını bir türlü kabul edemedi Vefa başkan.Suçlama suçlama nereye kadar yeter artık.Bir daha ki seçimlere CHP hazır olmalı.Büyük bir toplantı uzlaşı gerekir.Haydi bunun için çalışın artık.AKP den kurtulmak gerekir.Hem Selçuk,hem ülkemiz.

  19. Selçuk Şaşırıyor dedi ki:

    Bu tartışmalar bitsin artık. Özcan bey, Selçuk’un bir mahallesinde seviliyor olman, oy almış olman, tüm Selçuk’un genelinde oy alabileceğin anlamına gelmiyor. Vefa Ülgür’ün sinerjisi bitmiş ama sendeki sinerjiyi, enerjiyi de kimse göremedi Selçuk’ta, kimseye heyecan vermedin, sen de bunu anla artık. Seçimde kendi partin için çalıştın da, seçim öncesi İzmir CHP mitingi için Selçuk’tan kalkan 100 minibüse Belevi’nin sana oy vermiş %65 nüfusundan kaç kişi katıldı? Aralarında sen var mıydın? Gönlündeki CHP sevdası ile o mitinge katıldın mı? Yukarıda yöneltilen İKİ YÜZLÜ suçlamaları için ne diyorsun? Parti yönetimi ellerinde delil olmadan, dedikodulara dayanarak mı ihracınızı istedi?
    Ayrıca, neden suçlayan kişilerden üç beş kişi çıkıp mertçe evet, bizim yanımızda konuştu, Zeynel için, AKP için oy istedi demiyorlar? Özcan beyin dediği gibi, elinizde tanık, delil varsa konuşun. Yoksa bu kahvehane dedikodularını bitirin artık. Odaklanacak bir seçim dönemi var önünüzde. Yeter, çalışmaya başlansın.

    1. Anonim dedi ki:

      100 minibusmu 😀 😀 o minibusler 22 mart cumartesi gunu evimin onunden gecti ve bizzat gordum.. 55 minibus kalkti selcuktan 7-8 tanesi tamamen bostu sanirim cevre koylerden doldurulcakti onlarla ilgili yorum yapamicm fakat geriye kalan diger 48 minibusun her tarafi pankartla kapatilmisti pankartlarla kapatilmayan taraflara yolcular oturtulmus ve kalabalik gozukmeye calistirilmisti.. o zamandan belliydi vefanin selckta dibe vurdugu.. bu kadar oy almasinin sebebi selcukta yasayanlarin Ataturk e olan sevgisidir.. partisine zarar versigini bile bile o partide durmasi ne derecede dogrudur.. sadece egosunu tatmin etmek icin hala partide takilio.. bazi kisilerde bu adama hala destek veriyo…

  20. anonim dedi ki:

    MEMİŞ GÜNGÖR ; CHP birdahaki seçimlere, sizin gibi partiye mezar kazanlardan kurtularak katılacak, bundan emin olabilirsin. Yani senin ve Atay hocanın belediye başkan yardımcılığı hayali, hiç bir zaman gerçekleşemeyecek. Ayrıca sen devlet memuru değil misin? Tetikçilik kala kala sana mı kaldı ?

  21. MEMİŞ GÜNGÖR dedi ki:

    Ananim ben tetikçilik yapmam,dublör de kullanmam.Kendim hem yazar hem oynarım.Adımı da yazarım, bak sen adını dahi yazamıyorsun.

  22. anonim dedi ki:

    MEMİŞ GÜNGÖR Bu kadar cengaverdin de başkanı olduğun sendika için ne yaptın hangi eylemi söylemi gerçekleştirdin ? Sen Başkan yardımcılığı pazarlığı yaptın mı ? yapmadın mı ? Bu pazarlık sonunda ; Hiç bir öğretmen arkadaşa danışmadan CHP genel merkezine gidenler katılıp orada EĞİTİM İŞ adına (VEFA ADAY YAPILIRSA EĞİTİM İŞE ÜYE ÖĞRETMENLERİN OY VERMİYECEK) konuştun mu? Bu dublörlükten de öte ;kendi çıkarların için temsil ettiğin kurumu kullandın bunun adı sahtekarlıktır.

  23. İZMİRLİ dedi ki:

    İLAN:SELÇUK BELEVİ HAVZASINDA YAŞAYAN,HER TÜRLÜ GERÇEK DIŞI ŞEYİ OLMUŞ GİBİ ANLATMAYI KENDİNE GÖREV EDİNMİŞ,BOŞ VAKTİ BOL BİR ANONİM TESPİT EDİLMİŞTİR.İNSANLARI ASILSIZ SÖYLEMLERİNE İNANDIRDIĞINI ZANNETSE DE ANCAK KENDİ ETRAFINDAKİ 3-5 KİŞİYİ İNANDIRABİLDİĞİNİN FARKINDA OLMAYAN BU ZATI GÖRENLERİN DERHAL RUH VE SİNİR HASTALIKLARI HASTANESİ İLE İRTİBATA GEÇMELERİ ÖNEMLE RİCA OLUNUR.