site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Oy ve Ötesi Derneği Selçuk’ta Toplanıyor

Oy ve Ötesi Derneği Selçuk’ta Toplanıyor
26.10.2015
A+
A-

2015-05-05_5027647

Sandıkları korumak için gönüllülerin bir araya gelerek oluşturduğu Oy ve Ötesi Derneği, Selçuk’ta 1 Kasım kampanyasını başlattı. Kayıt sistemini tüm Türkiye’ye açan Oy ve Ötesi, ilçemizde de “Oyunu seven saysın” çağrısı yapacak.

30 Mart yerel seçimlerinde büyük bir olaya imza atarak Kağıthane’deki oy skandalını ortaya çıkaran oy ve ötesi 1 Kasım genel seçimlerine hazırlanıyor. Gece gündüz demeden çalışan Oy ve Ötesi şu ana kadar 50 bin’in üzerinde gönüllüye ulaştı.

Tamamen gönüllülerden oluşan Oy ve Ötesi Derneği Selçuk’ta gönüllülerle buluşarak sandık başında nasıl durulur, sandıkta görev alanların yetkileri nedir gibi konularda gönüllülerine eğitim verecek.

Oy ve Ötesi Derneğinin 1 Kasım seçimlerinde sandık gözlemciliği yapacak gönüllüler için ülke çapında yapacağı eğitimlerin Selçuk ayağı 30 Ekim Cuma günü 17.00’da Destina Cafe de yapılacak. İlgililer Oy ve Ötesi Derneği’nin resmi sitesine kayıt olarak gönüllü olabiliyor.

Oy ve Ötesi Derneği Cuma günü yapılacak eğitime tüm Selçuklu gönüllüleri davet ediyor.

Haber: Murat Doğan – Selçuk Haber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.