site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Osman Başterzi AK Parti’den Adaylığını Açıkladı

Osman Başterzi AK Parti’den Adaylığını Açıkladı
04.10.2013
A+
A-

osman-basterzi-adaylik

İzmir İl Başkanı Akay’ı ziyaret eden Osman Başterzi, “Kendisini aday adaylığım konusunda bilgilendirdim ve bu konudaki görüşlerinin benim açısından önemli olduğunu, partimin görev verdiği her yerde partimin bir neferi olarak çalışacağımı belirterek hedefimin Selçuk’ta 25 yıldır süre gelen CHP iktidarını sonlandırmak olduğunu belirttim” dedi.

Başterzi Selçuk’ta CHP iktidarını sonlandırma için yola çıktı
Mart 2014 yılında yapılacak olan Yerel Seçimlerde AK Parti’den aday adayı olacaklar yavaş yavaş sahneye çıkmaya başladı.
 
Yerel Seçimlerde aday adayı olacaklar için başlayan seçim takvimi işlemeye başlarken, parti yönetim kurulu üyelerinin yapılacak olan yerel seçimlerde adaylık süreci de buna bağlı olarak start aldı.
 
AK Parti’nin kurumsal kimlik yapısı ve etik kuralları çerçevesinde aday olacakların ilk önce bilgilendirmek amacı ile ziyaret ettikleri İl Başkanlığı geçtiğimiz gün hareketli saatler yaşadı. Birçok il yönetim kurulu üyesi Belediye Başkan Aday adaylıkları için görüşlerini almak ve bilgilendirmek için İl Başkanı Ömer Cihat Akay’ı İl Başkanlığında ziyaret etti.
 
Bu anlamda İl Başkanı Ömer Cihat Akay’ı ziyaret eden İl Yönetim kurulu Üyesi Osman Başterzi de Selçuk Belediye Başkan Aday adaylığı için Ömer Cihat Akay’a ziyaret etti, bilgi verdi ve görüşleri aldı.
 
Ziyaret sonrası görüşlerini açıklayan İl Yönetim Kurulu Üyesi Osman Başterzi, “Partimizin çalışma prensipleri ve kurumsal kimliği açısından Selçuk Belediye Başkan Aday adaylığım konusunda il başkanımız Sayın Ömer Cihat Akay’ı ziyaret ettim. Kendisini aday adaylığım konusunda bilgilendirdim ve bu konudaki görüşlerinin benim açısından önemli olduğunu, partimin görev verdiği her yerde partimin bir neferi olarak çalışacağımı belirterek hedefimin Selçuk’ta 25 yıldır süre gelen CHP iktidarını sonlandırmak olduğunu belirttim” dedi.
 
Başterzi sözlerini şöyle sürdürdü: “Sayın İl başkanımda adaylığımı memnuniyetle karşıladığını, 8 yıldır AK Parti camiası içinde görev yaptığımı, Selçuk Belediye Başkanlığının da üstesinden gelebileceğimi ve bu  onurlu görev için çıktığım yolda hep bizimle birlikte olacağını belirterek, samimi ve içten davranışları ile bizlere güç ve destek verdi” diyerek, adaylık başvurusunu önümüzdeki günlerde ilçe başkanlığına yapacağını belirtti.

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    destekçiniz ben ve bütün ailem arkandayız kararından dönme

  2. Anonim dedi ki:

    hayırlı uğurlu olsun osman abim. yolun açık olsun inşallah yıllardır selçuka hizmet ettin şimdi bu hizmete karşılıkta bizlerde seni layık olduğun selçuk belediye başkanlığına çıkaracağız Allahın izni ile.
    (ALİ KEMAL.)

  3. Anonim dedi ki:

    çok sevindim osman abi.hayırlı uğurlu olur inşAllah arkasından koşturacağımız adayın gerçek bir akp li olması bizi çok memnun etti..selçuk ak belediyecilikle tanışıyor sonundaaa

  4. Derviş dedi ki:

    Selçuk AKP’de Zeynel Bakıcı beyfendiden başkası seçim kazanamaz. Osman Başterzi beyfendiye birileri gerçekleri anlatmalı. hatta eskilerden bahsetmeli ANAVATAN döneminde Cafer Yeşildağ neler yaptı ama yinede kaybetti.

    1. Anonim dedi ki:

      zeynel selçuk için ne yapmış ak partimiz için ne kadar emek vermiş çalışmış ki, il başkanımızda açıkladı vekillerimizde açıkladı teşkilatın içinden çalışan emek veren olacak aday diye. Hiç kimse kusura bakmasın bir insana şans bir kere verilir. ikincisi olmaz

      1. Derviş dedi ki:

        Sen kesin chp lisin anlaçıldı. çünkü mantık Osman abi değil Zeynel abi diyor. sokaklarda herkez Zeynel hoca denen bir şahsı desteklemekten bahsediyorsa iyi düşünmek lazım.. akp nin içinden çıkanalrı görüyoruz hepsi Vefa Ülgürün nasıl kazanması gerektiğini konuşuyor. tek çare Zeynel BAKICI.

  5. Anonim dedi ki:

    Başkanlığa yakışır adam arkandayız büyük başkan.

  6. denız dedi ki:

    Allah utandırmasın ınsallah.basarılar dılıyorum.selcuk bu sefer dogruyu gorerek dogrunun yanında olacaktır

  7. selcuk sevgisi uzaklardan dedi ki:

    osman abime hayirli ugurlu olmasini diliyorum osman abim herzaman kalbimizdesin ,allahin iziniyle hersey gonlunce olsun abim ,sevgi ve saygilarimla irelandadan rahmetli yanliz efenin oglu aydin karagoz

  8. ak genc dedi ki:

    birlik ve beraberlık ıcınde hep beraber selcugumuz ıcın kosturucaz.ak beledıyecık gelecek selcuk kazanacak.selcuk hızmet gorecek.ayrısma degıl bırlesme olacak hayırlısıyla selcukta.osman abıme basarılar dılerım.

  9. YALÇIN dedi ki:

    Osman Başterzinin adaylığını tüm ailemle birlikte destekliyorum. Gerçek bir AK Partiliyi desteklemek bizim için şereftir.Çakma AK Partili aday değil Başterzi gibi emek vermiş bir aday isteğimiz nihayet gerçek olacak.

  10. Feyza dedi ki:

    Hayırlı olsun Osman abi SELÇUĞUn senin gibi akıllı insanlara ihtiyacı var. Senin için çok çalışacağız sen Selçuğun unutulmayacak Başkanı olacaksın.

  11. Ahmet dedi ki:

    Tebrik ederim Osman abi hayırlısı olsun Senin gibi karakteri düzgün bir insanın Selçuk Belediye Başkanlığına aday olması Selçuk halkı olarak bizleri çok sevindirdi abi büyük bir destekçiniz girdiğin bu yolda seninle beraber sağlam adımlar atacağımıza inanıyorum…

  12. Furkan dedi ki:

    Hayırlı olsun abi sendeki çalışma azmi var oldukça başkanlığın Selçuğa çok katkı sağlıyacaktır tebrik ederim Çalışmalarında başarılar.

  13. MACIROĞLU dedi ki:

    SELÇUKTA CHPYİ DEVİRECEK TEK ADAM OSMAN ABİ HAYIRLI UĞURLU OLSUN AİLEMİZLE BİRLİKTE HER ZAMAN YANINDAYIZ

  14. Nejat dedi ki:

    Hayırlı uğurlu olsun abi adaylığın senin gibi insanlara ihtiyacı var Selçuğun

  15. Anonim dedi ki:

    vefadan kurtar bizi abii

  16. harun dindar dedi ki:

    hayırlı uğurlu olsun osman abiciğim.oylarımız senin……..

  17. Derviş dedi ki:

    Zeynel Bakıcı olmazsa yine chp kazanır ve yine Selçuk kaybeder. chp belediye başkanından kendi içindeki mantıklı ve sağduyulu kişiler bile rahatsızken bu sefer bitti bu iş dendiğini duyuyoruz sokaklarda. Vefa Ülgür vaadleri kahve kahve milletin makarasında dolaşırken artık herkesin bir biriyle dalga geçtiğini görüyor ve duyuyoruz. ama bu demek değil ki kim koyarsa kazanır, odun olsa oduna oy atıcam diyen bi zihniyetle başetmek çok zordur Selçuk’ta. birşeyleri sokak sokak anlatmış bir grubun temsilcisi olarak söylüyorum ki Zeynel Bakıcı yoksa bu oyun şimdiden biter..

    1. Anonim dedi ki:

      İŞTE GERÇEK SAĞ DUYULU BİR YORUM ZEYNEL HOCANIN HARİCİNDE KİMSE BAŞARAMAZ BUNU KAFANIZA KOYUN. ÇÜNKÜ ZEYNEL HOCA HER KESİMDEN HER DÜŞÜNCEDEN OY ALIR. GERİSİ FASO FİSO İŞALLAH SAĞ DUYU İLE GENEL MERKEZ DE BUNUN KARARINI VERİR YOKSA YİNE HÜSRAN YAŞANIR. SONRA ÇOK DİZİNİZİ DÖVERSİNİZ. YADA BURDA İNSANLARI GAZA GETİREN YORUMCULARA( VEFANIN VE CHP NİN YALAKALARINA) MEYDANI BIRAKIRSINIZ. ÇÜNKÜ 2009 SEÇİMLERİNDE BEN BUNU BİZZAT YAŞADIM. SEÇİM ATOSFERİNDE AK PARTİ İÇİNDE OLUP SEÇİM SONRASI CHP BAYRAKLARI İLE ÖN SAFLARDA ÇOK İNSAN GÖRDÜM

      1. Anonim dedi ki:

        arkadaşım senin heraldi ak partili seçmenlerden ve delegelerden haberin yok bir sorun bakalım kimi istiyor.
        osman başterzi adaylığa en yakışan kişidir. ve kendisi de aday olacak partimizden lütfen ortalığı bulandırmayın.

      2. ak belediye dedi ki:

        kardeş çok büyük adamsa çıksın o zaman bağımsız zeynel hocan.alsın boyunun ölçüsünü..herşey teşkilattır şahıslar gelip geçer

        1. Anonim dedi ki:

          SİZİN GİBİ ÖRÜMCEK KAFALILAR ZATEN CHP YE BURDA BU KAFA İLE BİR 5 SENE DAHA KAZANDIRICAKSINIZ. SEN TEŞKİLATINA İYİ SOR. MEVCUT YÖNETİMDEKİLERE DE SOR NE DİYORLAR. BİRDE SOKAKLARA ÇIK İYİ SOR HALKIN ADAY OLARAK KİMİ İSTEDİĞİNİ. SENİN GİBİLER HALKA İNEMEZ ÇÜNKÜ HALK DEDİĞİN CHP MHP AK PARTİ DEĞİLDİR HALK BİR BÜTÜNDÜR. SOR BAKALIM O HALK KİMİ İSTİYOR. BANA SÖYLE ZEYNEL HOCADAN BAŞKA HANGİ ADAYIN DİĞER GÖRÜŞLERDEN OLAN PARTİLERDEN OY ALABİLİR. SİZ SADECE KENDİNİZİ KANDIRIYORSUNUZ YADA AK PARTİ DELEGELERİ DEYİP VEFANIN YALAKALIĞINI YAPIYORSUNUZ.ÇÜNKÜ SADECE AK PARTİNİN SELÇUKTA KAZANMASINI İSTEMEYENLER ZEYNEL HOCAYA KARŞI ÇIKAR. AMA GERÇİ SABİT FİKİRLİ İNSANLARA NE SÖYLERSENİZ SÖYLEYİN ANLAMAZLAR.( ANLAYANA SİVRİ SİNEK SAZ ANLAMAYANA DAVUL ZURNA AZ )

          1. Anonim dedi ki:

            göreceğiz bakalım kim aday olacak göreceğiz bakalım teşkilat kimi seçecek. osman başterzi varken zeynel de kim oluyor adaylık yarışında.

  18. Anonim dedi ki:

    akp li değilim hatta hiç sevmem…Osman abiye kişiliğinden dolayı oy vercem.

  19. HA-TA SIZ OLMAZ dedi ki:

    MÜMKÜNDÜR……OLABİLİR…SON KULLANMA TARİHİNE BAKIN..GEÇMEMİŞSE…..
    1-HER PARTİYLE ANLAŞABİLECEK,ONLARIN OYUNA TALİP OLABİLECEK PARTİLER ÜSSÜ ZATTIR.
    2-EĞİTİMLİ OLMASADA EĞİTİMLİ ADAM ÇALIŞTIRABİLECEK ,HER ŞARTTA DÜŞTÜĞÜ YERDEN 1 AVUÇ TOPRAKLA KALKACAK ADAMDIR…
    3-SELÇUK KAZANIR…GİTTİĞİ YERDEN BOŞ DÖNMEZ…
    4-KESESİ İÇİNMİ UĞRAŞIR…HAYIR…SELÇUĞUN KAZANMASI ZATEN ONUNDA KAZANMASI DEMEKTİR..
    5-SİYASETİ SEVMİŞ..BEN MİLLETVEKİLLİ Ğİ TAVSİYE ETMİŞTİM AMA O BUNU TERCİH ETMİŞ.
    6-VEFA YOKSA BEN BANKO OSMAN DERİM…VEFA VARSA ÜZGÜNÜM OSMAN DERİM..
    7-İŞİ ÇOK BİLEN YAPSIN …SELÇUK KAZANSIN…

  20. Zuhal dedi ki:

    Zeynel hoca yada osman farketmez ikiside selcuk icin hayirli.hangisi olursa olsun gonlumuz onunla.selcugu zirveye tasiyacak ikili budur.

  21. yalçın kaya dedi ki:

    osman abi site yöneticisi arkadaşlarla ikili ilişkilerin iyidir senin.al bakalım bu habere olumlu yorum yapan klavye kahramanlarının ıp lerini hepsi chp li çıkar.şimdilik başka bir diyeceğim yok.!!!

  22. NAZİFE ATATÜRK MAH dedi ki:

    osman abiyle lütfen zeyneli kıyaslamayın osman abi selçuğa yıllarca vermiş olduğu emeğin karşılığını almanın zamanı geldi diyor zeynel ne yaptı ki selçuk ta seçim bitti zeynel gitti seçim günü yaklaştı geldi sayın hocam ne ekersen onu biçersin misali ekmedinki biçesin bu revamı sence sayit le türkcan la bu işler gitmez şuan osman abi en doğru karar burada da akp uçurur derim osman abim olursa

    1. Anonim dedi ki:

      Osman ağbin olursa sen 3000 oy bile alamazsın. hala anlamadınız örümcek kafalılar gibi gerçekleri görmek istemiyorsunuz. NE İMİŞ SEÇİM BİTMİŞ ZEYNEL HOCA GİTMİŞ. GİDECEK TABİ ŞUAN HALA ÜNİVERSİTEDE RESMİ GÖREVLİ DEĞİL Mİ.? CUMARTESİ PAZAR GÜNLERİ DE ELİNDEN GELDİĞİ KADAR HALKLA BİR ARAYA GELİP GAYRİ RESMİ OLARAK ELİNDEN GELDİĞİ KADAR DA İLGİLENİYOR. BURADA YAPILAN YORUMLARI EMİNİM Kİ VEFANIN YANDAŞLARI YAPIYORDUR. ÇÜNKÜ PARTİ DE AKLI SELİM OLAN HERKESİN ZEYNEL HOCADAN BAŞKA BİR ADAYIN CHP KARŞISINDA BİR ŞEY YAPAMAYACAĞINI BİLİYOR AMA AK PARTİNİN SELÇUK TA SEÇİM KAZANMASINI İSTEMEYEN VE BURADA ZEYNEL HOCADAN BAŞKA BİRİNİ POMPALAYANLAR ANCAK CHP Lİ OLA BİLİRLER. İÇLERİNDEN O YORUMLARI YAPANLARDA GERÇEĞİ BİLİYOR. ZEYNEL HOCADAN BAŞKA HİÇ BİR ADAY AK PARTİDEN SEÇİM KAZANAMAZ .ŞAPKAYI ÇIKARIN ÖNÜNÜZE KOYUN YOKSA BİR 5 SENE DAHA CHP YE SELÇUK U ELLERİNİZLE VERECEKSİNİZ. BENDEN SÖYLEMESİ

  23. m.alptekın dedi ki:

    Osman basterzının sevenlerı ve destekcılerı oldugu gıbı zeynel bakıcınında sevenlerı ve destekcılerı var tabıkı.bu secım yarısında partı kımı aday gosterırse her ıkı tarafta bırbırıne saygı gosterıp bırbırını desteklemelı selcuk menfaatlerı adına calısmalı..gecen secımlerde zeynel bakıcı her ne kadar ıyı bır oy aldıysada kaybettı sonuc olarak.o yuzden denenmısı bır daha denemıceksın mantıgından gıderek yenı bır yuzle cıkmanın daha ıyı olacagı kanaatındeyım.hayırlısı olsun selcuk ıcın.selcugumuza kım fayda saglayacaksa o gelsın derım.tum adaylara basarılar.