site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Selçuk’taydı

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Selçuk’taydı
26.04.2015
A+
A-

veysewl-eroglu-selcukta (2)

Orman ve Su İşleri Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Prof. Dr. Veysel Eroğlu; Türkiye’de bazı bölgelerde bal ormanları kuruyoruz. Selçuk ile ilgili olarak da bir bal markası oluşturulsun.

Orman ve Su İşleri Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AK Parti İzmir İl başkanı Bülent Delican, İzmir Milletvekili Ali Aşlık ve beraberindeki parti yöneticileri ile birlikte Selçuklularla buluştu. Partisinin Selçuk ilçe teşkilatını ziyaret eden ve AK Parti hükümetinin bugüne kadar yaptığı çalışmaları özetleyen Bakan Eroğlu, Selçuk için partisinin talep ettiği çalışmaların bir bir yapılacağını müjdeledi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Türkiye ‘nin bazı bölgelerinde bal ormanları kurduklarını, Selçuk ilçesinde de bir bal markası oluşturulmasını istediklerini söyledi. Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı’yı makamında ziyaret eden Veysel Eroğlu, bölgedeki turizm, ticaret ve inanç merkezi projelerine büyük önem verdiklerini kaydetti.

AK Parti belediyeciliğinde kapıların vatandaşa her zaman açık olduğunu belirten Veysel Eroğlu, şöyle konuştu:

“Belediye başkanımız Zeynel Bakıcı’nın gönlümüzde apayrı bir yeri var. Değerli başkanımızla şöyle düşünüyoruz, Selçuk’a öylesine doğa turizmi, inanç turizmi merkezi kuralım ki burası çok önemli bir cazibe merkezi olsun. Turizm, ticaret ve inanç merkezi diye bir proje hazırlıyoruz. Buranın kalkınması için bu proje çok önemli. Selçuk’a hizmet etmek bizim de boynumuzun borcudur. Selçuk’a ne yapılırsa azdır.”

Selçuk’a çok turist geldiğini ve gidenlerin yanında bazı yöresel ürünleri götürdüğünü kaydeden Eroğlu, “Biz şu anda Türkiye’de bazı bölgelerde bal ormanları kuruyoruz. Burada Selçuk ile ilgili olarak bal markası oluşturulsun. Bazı alanları çok güzel mesirelik alanlar yapmak istiyoruz. İzmir’e hizmeti ancak AK Parti getirir” dedi.

Bakan Veysel Eroğlu, Selçuk’taki programı kapsamında AK Parti Selçuk İlçe Başkanlığını ziyaret etti, sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle akşam yemeğinde bir araya geldi.

veysewl-eroglu-selcukta (1)

veysewl-eroglu-selcukta (1)

veysewl-eroglu-selcukta (1)

YORUMLAR
  1. AAAAA dedi ki:

    BİRZAMAN LARDA BİNALİ VARDI HANİ ŞİMDİ NEREDE NE YAPTI İZMİRE KOSKOCAMAN İZMİRDE Bİ ADAM BULAMADILARDA AFYONDANMI GETİRDİLER

  2. Küçük Menderes dedi ki:

    Keşke makamda oturtacağınıza küçük menderes’in halini bir gösterseydiniz.

  3. Anonim dedi ki:

    bal ormanı kuracakmış..ormanmı bıraktınız sattınız ya hepsini…

  4. Anonim dedi ki:

    arvalya bölgesinde hangi eski bakanın yerleri var onlarda açılansaydı iyi olurdu.
    yada cumhurbaşkanının hangi danışmanının yerleri var onalrı da deyiverin.
    çözüm bulundu işsizliğe bal yapacağız artık.
    gerçi selçuğu yönetenlerde bal yapmayan arıdan farksız ya

  5. ALİ MURAT dedi ki:

    ÇOCUK ŞARKISI OLAN ,DAĞLAR ARDINDA BİR ORMAN VARDI ŞARKISININ SON BÖLÜMÜNE SATTI BÜTÜN ORMANI VE DE VATANI DİYE YENİ BİR DÖRTLÜK EKLEMEMİZ GEREKİYOR

  6. Anonim dedi ki:

    Bakanda olsa başbakanda olsa kim olursan ol misafir geldiğin makama, belediye başkanı yerine oturulmaz,
    Gelenektir bu, SAYGIDIR BU… ..
    bunlar ne devlet ne belediye hiçbir kural, bilgiden haberleri yok ..
    ülkenin de, Selçuk unda durumu ortada zaten..
    Herkesin artık NİHAYET GÖRDÜĞÜ, Tek tesellimiz ..
    Bunların hepsi gidici..

  7. Anonim dedi ki:

    Şu süslü saçı boyalı hanımların akp içinde nasıl siyaset yaptığına şaşırıyorum..Oysa ilk mağdur olacak kişiler sizlersiniz..Bu ancak güç ve para ikilemi ile açıklanabilir..

  8. Anonim dedi ki:

    Kimbilir hangi arazileri ve ormanları kapatıp peşkeş çekmeye geldi..