site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Operasyon Yaptılar Paraları Çıkart Bilal

Operasyon Yaptılar Paraları Çıkart Bilal
25.02.2014
A+
A-

11382

17 Aralık operasyonu sonrası sızdırılan ses kayıtlarına bu kez bomba etkisi yapacak bir kayıt eklendi.

Ses kaydının Başbakan Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia ediliyor.

Konuşmanın, 17 Aralık günü, yani operasyonunun olduğu gün yapıldığı öne sürülüyor.

Tapelere göre operasyon sabahı oğlu Bilal Erdoğan’ın arayan Başbakan Erdoğan, işadamlarından alındığı iddia edilen ve 5 ayrı evde tutulan paraları bir önce elden çıkarmaları talimatını veriyor.

Bilal Erdoğan ise bir süre sonra babasını arayarak paranın büyük bir kısmının işadamı Ö.Faruk Kalyoncu’ya, bir kısmını da işadamı Mehmet Gür’e verecekerini anlatiyor. “Paraların tamamen sıfırlanmasını elerindeki tüm parayı çıkarmalarını” isteyen Başbakan Erdoğan, “paranın miktarı çok fazla yer kapladığı için taşınması dikkat çekmesin diye akşam hava karardıktan sonra evden çıkarlamısının daha iyi olacağı” talimatını veriyor.

Konuşma kayıtlarına göre, birkaç araba ile büyük miktar paranın tahliyesinden sonra, akşam ellerinde hala 30 milyon avro kaldığı anlaşılıyor.

Kalan para ile de Şehrizar Konakları’ndan gayrimenkul almayı kararlaştıran baba-oğul, en son kalan 1 milyon avro’yu da Faik Işık’a vermeye karar veriyor. Bir görüşmenin sonunda Bilal Erdoğan babasına birkaç polis ve savcının tasfiyesi ile yetinilmemesini cemaatin büyüklerine operasyon yapılmasını telkin ediyor.

HARAMZADELER YAYINLAMADI
Ses kayıtlarının daha öncede çok sayıda ses kaydı servis eden “Haramzadeler” adlı twitter adresinden yapılmaması dikkat çekiyor.

BAŞBAKANLIKTAN AÇIKLAMA
Başbakanlıktan da ses kaydına ilişkin açıklama geldi.

Açıklamada şöyle denildi: “Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile oğlu arasında bir telefon görüşmesi olduğu iddiası eşliğinde, bu akşam internet aracılığıyla servis edilmiş olan ses kayıtları, ahlaksızca bir montaj ürünü olup tümüyle gerçek dışıdır. Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı’nı hedef alan bu kirli tezgâhı kuranlardan hukuk içinde hesap sorulacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”
Kaynak: yurtgazetesi.com.tr

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    sema hanım ve akepe nin belediye başkan adayı zeynel bey konu ile ilgili açıklamalarınızı selçuklular olarak merakla bekliyoruz
    nasıl olacak bu işler

  2. ÖZNUR ÇALIKUŞU dedi ki:

    OĞLUMUN ÇANTASINDA BULUNAN “NUTUK” SUÇ DELİLİ SAYILDI VE ERGENEKON DENİLEN YÜZYILIN İFTİRASINDAN 8.5 YIL HAPİS CEZASI ALDI. EY VİCDANLARI NASIR TUTMUŞ, HAK VE ADALETE SIRTLARINI DÖNMÜŞ OLAN DİN TÜCCARLARI. HALA DAHA MÜSLÜMANLIKTAN MI BAHSEDİYORSUNUZ ?

  3. ÖZNUR ÇALIKUŞU dedi ki:

    GÖTÜRÜN BU MİLLET DE SİZİ GÖTÜRECEK…AZ KALDI.

  4. cnyt cygr dedi ki:

    anonim önce kaydı dinle özellikle sonlarını cahil cahil iş yapmayın sağır sultan duydu kasetin sonunu sen daha nerdesin?şu zihniyeti geliştirin artık…

  5. selçuklu dedi ki:

    sayın anonim sayın çalıkuşu bu millet artık uyandı merak etmeyin siz iktidarı rüyanızda bile göremezsiniz dünya devletleri bile türkiyeden korkar hale gelmişken siz kafanızı sokmuşsunuz deve kuşu gibi toprağa kaldırın kafanızıda gerçekleri görün artık

  6. ÖZNUR ÇALIKUŞU dedi ki:

    SELÇUKLU YORUMUNU SANA İADE EDİYORUM. KENDİNİ ÇOK İYİ ANLATMIŞSIN.