site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Ömür Boyu Mutluluğa Evet Dediler

Ömür Boyu Mutluluğa Evet Dediler
28.10.2013
A+
A-

durmusturan-dugun (4)

Selçuk Ülkü Ocakları Eski Başkanı ve Selçuk MHP Belediye Meclis Üyesi Rahmetli Onbaşı Mehmet Turan’ın oğlu Durmuş Turan da evliler kervanına katıldı.

Durmuş Turan ve Aylin Yeriş Selçuk Hitit Otel de gerçekleştirilen muhteşem bir düğün töreni ile hayatlarını birleştirdi.

Ayşe – Davut Yeriş çiftinin kızları Aylin Yeriş ve Ayşe – Mehmet Turan(ONBAŞI) çiftinin oğulları Durmuş Turan görkemli bir düğün töreni ile evliler kervanına katıldılar.

Düğüne katılan davetlileri aile büyükleri kapıda karşıladı. Mutlulukları yüzlerine yansıyan yeni evli çift ilk danslarının ardından nikâh törenleri için yerlerini aldı.

Genç Çiftin Nikâh Şahitliklerini MHP Selçuk İlçe Başkanı Levent Görür ve Gamze Toptaş yaptı. Nikâh töreninde şahitlerin huzurunda bir ömür boyu sürecek mutlulukları için ‘evet’ diyen çiçeği burnunda çift daha sonra tebrikleri kabul etti.

Nikâhın ardından Müzik eşliğinde devam eden şık düğün gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Durmuş ve Aylin Turan çiftine Selçuk Haber sitesi olarak bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

ONBASİ-DURMUSTURAN

durmusturan-dugun (1)

durmusturan-dugun (2)

durmusturan-dugun (5)

durmusturan-dugun (6)

durmusturan-dugun (3)

YORUMLAR
  1. yalcin bulut dedi ki:

    allah mutlulugunuzu daim etsin durmus abi 🙂

  2. sinan dedi ki:

    Yüzyüze konuşmuşluğumuz olmasa da simaen tanıdığım kardeşime bir ömür mutluluklar dilerim. Ben de bayramda evlendim. Darısı bekar arkadaşların başına. Allah mutluluğunuzu bozmasın inşallah.