site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Ölümden döndüler

Ölümden döndüler
28.11.2015
A+
A-

Torbalı-Bayındır yolu üzeri Ekoten kavşağında yaşanan kazalara bir yenisi daha eklendi. Sabah saatlerinde meydana gelen kazada 1’i çocuk olmak üzere 4 kişi yaralandı. Kaza sonrasında 4 araç büyük hasar gördü

TORBALI-Bayındır yolu üzeri Ekoten kavşağında feci bir trafik kazası yaşadı. Yaşanan kazada 4 kişi yaralandı 4 otomobil ise büyük zarar gördü. Alınan bilgiye göre, 35 AL 8307 plakalı araç Torbalı’dan Bayındır yönüne doğru seyir halindeyken, karşı şeritten gelen 35 ET 712 plakalı araç kavşakta dönüş yaparak 5640 sokağa girmek istediği anda çarpıştı. Çarpışma sonrasında 35 ET 712 plakalı araç, iki farklı araca çarptı. Kazada 4 kişi yaralanırken 4 araç da büyük bir hasar gördü. Olay yerine 2 ambulans ile gelen sağlık ekibi, yaralı olan vatandaşlara olay yerinde müdahale etti. Yaralılar daha sonra Torbalı Devlet Hastanesine kaldırıldı.

KOLU KIRILDI

Ekoten kavşağında yaşanan kazaların ardı arkası kesilmiyor. Son 2 ayda bu kavşakta 24 kişinin yaralandığı belirtilirken dün yaşanan kazada da 4 kişi yaralandı. Bölgede hiçbir uyarı levhası olmamasından dolayı kazaların yaşandığı belirtiliyor. Dün sabah saatlerinde yaşanan trafik kazasında 1’İ kız çocuğu olmak üzere 4 kişi yaralandı. A.K., R.K., A.R. ve İ.K. isimli şahıslar Torbalı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan tedavi sonucunda, A.R. isimli bayanın sol kolunun kırıldığı anlaşıldı. Doktorlardan yaptıkları açıklamada hiçbir kazazedenin hayati tehlikesinin bulunmadığı, sağlık durumlarının çok iyi olduğunu belirtti.

ÖLÜM KAVŞAĞI

Geçtiğimiz ay aynı noktada bir servis aracı devrilmiş, seyir halinde bulunan Jandarma aracının üzerine düşmüştü. Yaşanan kazada 12 kişi yaralanarak hastaneye kaldırılmıştı. Aynı bölgede yaşanan kaza sonrasında çevredeki vatandaşlar duruma tepki göstererek, “Bu kavşakta hiçbir uyarı olmadığı için sık sık kaza yaşanıyor. Kavşakta artık kaza eksik olmuyor. Bu durum bizleri tedirgin ediyor. Eksikliklerden dolayı kazaların yaşandığını söyleyebiliriz. Kuralsızlık maalesef kazalara neden oluyor. Yetkililerin bu konuda bir an önce çözüm bulması gerekiyor. Bu kavşağın ‘ölüm kavşağı’ olarak anılmasını istemeyiz” şeklinde konuştu.
Amede ALPAGUT-buyuktorbali.com

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.