site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Okul Müdürü Kıroğlu’ndan Sitem Dolu Veda

Okul Müdürü Kıroğlu’ndan Sitem Dolu Veda
15.09.2014
A+
A-

fatma-gunay-ortaokulu

Fatma Günay Ortaokulu 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılına Okul Müdürünün Konuşmasıyla Başladı.

2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı tüm yurtta olduğu gibi Selçuk’ta da 15.09.2014 Pazartesi günü törenle başladı. Törende konuşma yapan Okul Müdürü İlyas Kıroğlu Veli ve öğrencilere hoşgeldiniz diyerek başladığı konuşmasına “Geçen Eğitim- Öğretim yılında çok güzel ve başarılı bir yıl geçirdik. Buda en başta öğretmen arkadaşlarımın gayret ve emeği onlara emekleri için teşekkür ediyorum, sizin gayret ve çabanız ve velilerimizin bize inanıp güvenmeleri sayesinde oldu. Geçen sezon 8. Sınıfı bitirenler çok güzel yerler kazandı. İyi okullar kazanmaları bizleri çok mutlu etti. Gelecek seneki açılışımızda da sizler için aynı şeyleri söylemeyi diliyorum. Bunda şüphem yok öğretmen kadromuz aynı hatta yeni gelen öğretmen arkadaşlarla daha da genişledi.

Ancak bu Eğitim – Öğretim yılında beraber olamayacağız ben Belevi’ne Sosyal Bilgiler Öğretmeni olarak gidiyorum. Nedenini gazetelerden öğrendiniz sanıyorum. Öğrenmeyenler için bugünkü açılış haberinden öğrenebilir. Fakat gönlüm sizinle ve sizin başarınızla.

Yeni Eğitim- Öğretim yılının hepinize hayırlı uğurlu olsun. Sağlık ve mutlulukla kalın” dedi.

Daha sonra Öğretmenlerle vedalaşan İlyas Kıroğlu şunları söyledi;

”Sevgili Öğretmen arkadaşlarım, sayın veliler ve kıymetli öğrenciler!

18.02.2005 tarihinde Gazi Mustafa Kemal İlköğretim okulunda göreve başladığım ve şu anda da Fatma Günay Ortaokulundaki görevimden 15.09.2014 tarihi itibariyle başarısız Müdür olduğumdan (çünkü müdürlük için yeterli puanı alamadım) Belevi Şehit Yüzbaşı Cengiz Topel Ortaokuluna Sosyal Bilgiler Öğretmeni olarak gidiyorum.

Toplantılarda bir Müdür olarak öğretmen arkadaşlarıma okulda tüm başarı hepimizin ama başarısızlık okul müdürünündür demişimdir. Buna göre o zaman çalıştığım okullar çok başarısızmış.

İsterseniz başarısızlıklarımdan aklıma gelenlerin bir kaçını sıralayayım.

1. Mavi önlükten turuncu formaya ilçede ilk defa GMK İlköğretim okulunu geçiremediğimden
2. OKS deneme sınavı ilk kez GMK İlköğretim Okulunda başlatamadığımdan.
3. Bilgi Yarışması başladıktan sonra bu yıl dâhil 3 yıl dışında ilçede GMK kazandıramadığımdan.
4. 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılında ilçe birincisi olarak Gittiğimiz İzmir’den il 3. Olarak gelemediğimizden.
5. Jimnastikte İzmir il birincisi olarak gittiğimiz Bolu’dan Türkiye 1. Olarak gelemediğimizden.
6. OKS ve SBS sınavlarında ilde üst sıralarda ilçede birinci sırada olamadığımızdan.
7. Fatma Günay Ortaokulunu üst sıralara taşıyamadığımızdan başarısızım.

Bunlar hatırladığım başarısızlıklarımdan bazıları. Bu başarısız adama birde Kaymakam Aziz İnci başarı belgesi verdi.

Gazi Mustafa Kemal Ortaokulunda ve Fatma Günay Ortaokulunda benimle birlikte görev yapmış tüm öğretmen arkadaşlarıma, aynı okullarda öğrencisi olan tüm velilere ve öğrencilere hakkımı helal ediyor ve onlarında haklarını helal etmelerini istiyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum. Esenlikle kalın” dedi.

fatma-gunay-ortaokulu (2)

fatma-gunay-ortaokulu (3)

YORUMLAR
  1. vatandaş dedi ki:

    Her şeyin sonu vardır.Gençlere de yer açalım öğretmen müdür olarak değil öğretmen olarak yetiştiriliyor.Müdür okulları yoktur…

    1. VATANDAŞ 2 dedi ki:

      Yalakalara da yer açmak lazım…

  2. Anonim dedi ki:

    Olsun be hocam hizmet her mevkide hizmettir ha müdür olmuşsun ha müstahdem amaç çocuklarımızın iyi olarak yetişmesi değilmi ki. Yapılanları mutlaka gören birileri vardır.

  3. Fatma Günaylı dedi ki:

    Haklısın hocam sen değil sana başarısız diyen ilçe müdürün ve şübe müdürün başarısızdırda vatandaş denen zat ne diyor onu anlamadım.Sen ne diyorsun bu ne diyor.

  4. REALİST dedi ki:

    Gazide müfetişlerden 63…aldın….KURSA çağrıldın….öğrtmnn de 60…aldı…..Kursa gittiniz mi…..

  5. Anonim dedi ki:

    Zalimlerin adı değişse de, zulüm edenlerin akıbeti değişmeyecektir sayın hocam. Gün gelir devran döner elbet.

  6. muallim dedi ki:

    Okul bitirdikden sonra branşında kaç sene öğrtmn olamadın

  7. Töb_Derli dedi ki:

    Bu döngü şimdi mi? Oldu.Hangi müdür boykota katıldı.Boykota katılan ve bu haksızlıklara dur demek için boykota katılan öğretmenleri idareye bildirme de acele ederlerdi.Boykottan dolayı ücretleri kesilen öğretmenlere yardım mı? Ederlerdi.Yine boykota katılan öğretmenler bu hareketin yanlış olduğunu duyurdu.Bu müdürleri düşünmeyin daha neler olabileceğini ve eğitime hangi engeller çıkacağını düşünüp ona göre önlem alınmalıdır.Her okulda mescit açılıyor, bu idareciler mi?Açmayacak geçin bunları gelenler de bunlardan farklı değil…

  8. Anonim dedi ki:

    Hep söylüyoruz. Akrep döner dolaşır kendini sokar. İlyas Hocam da zamanında bu iktidara destek verenlerdendi. AKP işi bittiği zaman insanları böyle atar. AKP nin bu zihniyeti herkese dokunacak. Yandaş bile bedelini ödeyecek. Pişman olacaklar ama iş işte geçmiş olacak.

  9. Anonim dedi ki:

    Kurunun yanında yaş da yanar İlyas hocam da böyle değil mi birileri devlet e savaşı var ama birilerinin masum olsan dahi canı yanıyor .

  10. Öğretmen dedi ki:

    Ya müdürlükten alındı öğretmenlikten değil andavallar

  11. ÇAYCI dedi ki:

    ESKİDEN İLKÖĞRETİM MÜDÜRLÜĞÜNDE ÇALIŞAN MEMUR NİYAZİ AĞABEY VARDI.DERDİ ÖĞRETMENLİĞİ SEVMEYEN YA DA YAPAMAYAN MÜDÜR OLUR DERDİ.DEMEK Kİ DOĞRUYMUŞ…