site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Okul Kantininde Hırsızlık

Okul Kantininde Hırsızlık
18.03.2014
A+
A-

gazi-hirsizlik (2)

İzmir’in Selçuk ilçesi Gazi Mustafa Kemal Ortaokulunun kantine giren hırsızlar, birkaç ürün alıp kayıplara kaçtılar.

Edinilen bilgilere göre; Gece geç saatlerde oluşan hırsızlık vakasının 24 saat içerisinde iki kere tekrarlanması kafalarda soru işareti oluşturdu. Güvenlik kameralarının olmasına rağmen önüne geçilemeyen soygunda, kantin çalışanları Okul Müdürüne,  Cumartesi günü öğle saatlerinde okul kantinin camının açık olduğunu belirttiğini söyledi. Ardından gerekli tedbirlerin alınmasına rağmen hırsızlar saatler sonra camdan kantine girerek ikinci soygunlarını gerçekleştirdiler.

Güvenlik kamerasının 24 saat kayıtta olmasına rağmen okul kantinin camından içeri girerek ürünleri çalan hırsızların çevrede bulunan tinerciler tarafından yapıldığı seçenekler arasında olmakla birlikte, bilinçli yapılan bir olay olduğu da düşünülüyor.

Gazi Mustafa Kemal ortaokulunun kantin soygunundan sonra yine aynı gün akşam saatlerinde, 19 Mayıs İlk ve Ortaokul binasının girişindeki öğrenci kulübesinin camları kırıldı. Polis bu iki olayda da geniş çaplı soruşturmaları başlatarak, İlçede bulunan okullara zarar veren zanlıları arıyor.

Haber : Selçuk Gazetesi(Ali Karaman)
Fotoğraf : Mert Meral(www.selcukhaber.com)

gazi-hirsizlik (1)

gazi-hirsizlik (3)

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    hırsız varrrr !!!!

  2. ks dedi ki:

    Çevrede bulunan tinerciler 30 bin kişilik nüfusu olan ilçemizde ne kadar acı kaç polis görev yapıyor bu memlekette kardeşim ayıptır ayıp ! Burdan ilçe emniyet müdürü ve yetkililere sesleniyorum bu madde bağımlısı olan kişileri bi an önce temizleyin 10 sene önceki selçuk ile şu anki selçuğun arasında dağlar kadar fark var acil önlem alınmassa selçuğumuzda yaşam kalitesi yüzde 0 lara inecek ! SAYGILAR