site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Öğretmenlere Sürpriz Kutlama

Öğretmenlere Sürpriz Kutlama
28.11.2013
A+
A-

SELCUK-ataturk-okulu (5)

Öğretmenler Günü nedeniyle Okul Aile Birliği üyeleri ve sınıf annelerinin girişimleri ile Selçuk Atatürk İlkokulunda görevli tüm öğretmenlere oldukça anlamlı bir sürpriz hazırlandı. Öğretmenler yapılan bu sürpriz karşısında büyük mutluluk duydular.

Selçuk Atatürk İlkokulu Okul Aile Birliği üyeleri ve sınıf anneleri yaptıkları ortak çalışmayla okuldaki tüm öğretmenlere mutlu bir gün yaşattılar. Öğretmenler odasında toplanan üyeler, ellerindeki kırmızı güllerle birlikte “Sizi Seviyoruz” yazılı pankartları açarak öğretmenlerin teneffüs sırasında odaya gelmelerini beklediler. Teneffüs zili çaldıktan sonra Öğretmenler Odasında giren ve gördükleri bu güzel manzarayla karşılaşan öğretmenler, duygu dolu anlar yaşadılar.

Öğretmenler için hazırlanan pastanın mumlarını da Okul Müdüresi Emine Asuman Çilengir söndürdü. Okul Aile Birliğinde görevli tüm bayanlara tek tek teşekkür eden öğretmenler, hazırlanan pasta ve ikramlardan tadarak, bu güzel anının mutluluğunu yaşadılar. 

Okul Müdüresi Emine Asuman Çilengir, öncelikle kendilerine bu mutluluğu yaşatan Okul Aile Birliği üyelerine teşekkür ettiğini belirterek, tüm öğretmenlerin bir kez daha öğretmenler gününü en içten duygularla kutladığını belirtti.
HABER: NİLÜFER ÖZTÜRK SİLAY

SELCUK-ataturk-okulu (1)

SELCUK-ataturk-okulu (2)

SELCUK-ataturk-okulu (4)

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz! Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.