site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’ta Odalar Arasında Buzlar Eridi

Selçuk’ta Odalar Arasında Buzlar Eridi
15.03.2014
A+
A-

SAMSUNG CSC

SESO Genel Kurulu sonrası basında yer alan haberler nedeni ile iki oda arasında başlayan soğukluk Selçuk Ticaret Odası’nın Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyareti ile son buldu.

09 Şubat 2014 Pazar günü gerçekleşen Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası (SESO) Genel Kurulu sonrası basında yer alan haberler nedeni ile iki meslek odası arasında soğuk rüzgarlar esmeye başlamış ve söylentiler uzun süre gündemi meşgul etmişti. 14 Mart 2014 Cuma günü Selçuk Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyet Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na kutlama ziyareti gerçekleştirdiler. Başkan Hayri Güller, 2. Başkan Özgür Aydoğan ve SESO Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarete basın mensupları ve her iki odanın yöneticilerinin yoğun ilgi gösterdiği gözlendi. Ziyaret sırasında Selçuk ilçesinin menfaatleri için ortak hareket etme kararı alan oda yöneticilerinin görüşmeleri beklendiğinin tersine son derece sıcak bir havada gerçekleşti. Her iki meslek odası üyelerinin yaşadığı sıkıntılar ve yapılması gerekenler hakkında fikir alışverişinde bulunan yönetim kurulları görüşmenin aynı zamanda verimli geçen bir toplantıya dönüştüğünü söyleyerek ziyareti sonlandırdılar.

YORUMLAR
  1. cem dedi ki:

    bükemediğin bileği işte böyle öpeceksin sayın koray yolcu….

    1. Cemcik dedi ki:

      Sen odaları karıştırdın herhalde ticaret odasının seçimi çoktan oldu. O seçimde bilekler bülülmedi kırıld. Cemcik

  2. dışardan dedi ki:

    böyle işte , aferin..birlikten kuvvet doğar..herşey selçuk için..