site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Oda Temsilcilerinden Tunç Soyer’e Ziyaret

Oda Temsilcilerinden Tunç Soyer’e Ziyaret
13.08.2019
A+
A-

İzmir’deki İlçe Ticaret Odalarından Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e Ziyaret

İzmir’deki ilçe Oda Başkanları 31 Mart yerel seçimlerinin ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçilen Tunç Soyer’i makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar dilediler. Ziyarete Selçuk adına Selçuk Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Koray Yolcu katıldı.

Selçuk Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu “ İzmir’deki ilçe Ticaret Odaları Başkanları olarak İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer’i makamında ziyaret ettik. Bir İlçe belediye başkanlığından sonra büyükşehir yönetimine seçilmesi dolayısıyla dertlerimizi çok iyi anladığını ifade eden başkanımıza nazik misafirliği için teşekkür ederiz.” dedi.

Toplantıda her başkan kendi ilçesinin sorunları ile ilgili görüşlerini bildirdi. Her ilçenin sorunlarını ve çözüm önerilerini içeren dosyaları Başkan Tunç Soyer’e iletmesi ve değerlendirilme sürecinin ardından sonrasında detaylı görüşmeler yapmak üzere tekrar ziyaret kararı alındı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.