site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Nokia sahalara geri döndü

Nokia sahalara geri döndü
29.11.2015
A+
A-

İki telefon birden: Nokia 230 ve Nokia 230 Dual SIM

Bir zamanların telefon devi Nokia’nın adını yavaş yavaş unutmaya başlamışken şirket iki yeni telefonuyla sahalara geri döndü.

Microsoft‘un sahibi olduğu Nokia, klasik tuş takımlı telefonları Nokia 230 ve 230 Dual SIM (çift SIM kartlı model) ile pazara yeni ürünlerini sundu. Ancak şirketin hedefi telefonlardan da anlaşılacağı üzere Samsung veya Apple ile rekabet etmekten ziyade gelişmekte olan ülkelerde iyi bir satış grafiği elde etmek.

İKİ TELEFONUN TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Öncelikle Nokia 230 ve Nokia 230 Dual SIM arasında sadece tek bir fark var ve diğer tüm özellikleri aynı. O fark da Dual SIM olan modelin çift SIM kart desteğine de sahip olması.

Her biri 2 megapiksel arka ve 2 megapiksel ön kameralara sahip. Arka kameranın entegre flaşı da bulunuyor.

Ön kameranın selfie çekimini ve bunların sosyal medyada paylaşımını kolaylaştıran bir kısayol tuşu bulunuyor. 2.8 inç ekran barındıran bu telefonlarda oyun oynamak veya video izlemek kötü sayılmaz. Ayrıca entegre FM alıcısı sayesinde hareket hâlindeyken radyo da dinlenebilir.

Dahili hafızaya ek olarak bellek kartları sayesinde depolama alanını 32 GB’ye kadar artırmak da mümkün.

HER AY BİR ÜCRETSİZ OYUN

Gameloft’un oyunlarından bir tanesini her ay ücretsiz indirmek de Nokia 230 cep telefonlarıyla sunulan fırsatlar arasında bulunuyor.

23 SAATE KADAR ŞARJ ÖMRÜ

Nokia 230 ve 230 dual SIM ep telefonlarının gümüş ve koyu gümüş renk seçenekleri bulunuyor. 23 saate kadar telefon görüşmesi yapma imkanı sağlayan bu ikilide Nokia Series 30+ işletim sistemi çalışıyor ve her iki telefonda da Bluetooth bağlantısı mevcut.

FİYATI İKİSİNİN DE 55 DOLAR

Microsoft, Nokia 230 ve 230 dual SIM cep telefonlarının fiyatını her türlü vergi ve ücret hariç 55 dolar olarak belirledi.

Nokia-230

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.