site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Nişanyan’ın Hapis Cezası Kesinleşti

Nişanyan’ın Hapis Cezası Kesinleşti
13.12.2013
A+
A-

nisanyan

Sevan Nişanyan’ın 4 senelik hapis cezası kesinleşti. Nişanyan kararı değerlendirdi…

Nişanyan’ın kaçak inşaat yapmak iddiasıyla yargılandığı ve hakkında 4 yıl hapis cezası öngören mahkeme kararı Yargıtay tarafından onandı. Nişanyan, cezasının kesinleşmesi üzerine haftaya cezaevine gireceğini twitter’dan duyurdu.

İzmir Selçuk Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kaçak yapı yaptığı iddiasıyla 4 yıl hapse mahkum edilen Sevan Nişanyan’ın davası aradan geçen 5 yılın ardından Yargıtay tarafından onaylandı. Nişanyan’ın İlyastepe Çiftliği’nde kendisine ait olan araziye yaptığı evi nedeniyle mahkum edilen Nişanyan cezasının onanmasının ardından Medyatava’ya konuştu.

“VATAN SAĞ OLSUN!”

Davanın 2008 yılından beri sürdüğünü, birçok kez temyize gittiğini ifade eden Nişanyan, dava sürecini şu sözlerle özetledi:

“Bu dava şimdi Matematik Köyü’nün bulunduğu İlyastepe Çifliği’nde kendi mülküm olan araziye yaptığım bir kulübe nedeniyle açılmıştı. Zaten 2008 yılından beri süren, temyize, Yargıtay’a gitmiş bir dava dosyasıydı. Karar verilmiş. Haftaya hapse giriyorum, 4 sene yatacağım, Balbaylar filan çıkınca yer açılmış herhalde vatan sağ olsun!” (medyatava)

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Koca Malikane “kulübe” oluvermiş…

  2. xxx dedi ki:

    sen devleti tanıma hodrimeydan diye isim koy sonra politika yap vatan sağolsun 🙂 komık yaa.

  3. ismet yılmaz dedi ki:

    ülkemizde çölde vaha yaratmanın cezası büyüktür .Size olumsuz eleştiride bulunanlar sizin yarattığınız güzelliğin 100 de 1’ini yaratsınlar sonra konuşsunlar.

    1. Aziz BOZ dedi ki:

      Şirince ne zamandan beri çöl olmuşta haberimiz yokmuş Köylü çivi çakamazken sen istediğin yap keyfi olarak şimdi içerde 4 yıl düşün

  4. Aziz BOZ dedi ki:

    Geç bile kalındı

  5. emir sasa bey dedi ki:

    Garibanın ruhsatsız-kaçak konutu yıkıldığında haber diye seyredeceğiz, ama Nişanyan’ın Şirince’deki izinsiz otelleri söz konusu olduğunda AKP-CHP kavgasına tutuşacak, duyarlılık, hak-hukuk ve çevre masalları okuyacağız. Hepimiz çok iyi biliyoruz ki bu adamın derdi, belirttiği gibi Şirince’nin güzelliklerini yaşatmak değil, para musluklarının devamını sağlamaktır. Paran varsa, kaçak yapıyı güzel-albenili yaparsan bi de üstüne butik oteller kitabı yazıp reklamını da palazlarsan sorun yok, kimse senin hukuksuzluğunu görmez, aksine senin üzerinden siyasi rakiplere saldırılır, üstelik medyanın da desteğini alırsın. Ama garibansan (hem ticaret için bile değil, sadece başını sokmak için) aynı kaçak yapıyı derme çatma yaptığın zaman tukaka olursun. Şirince’de izinsiz-ruhsatsız yapıda ticaret yapamayacaksın. Hem sen bu güne kadar yazıp-çizeceksin, hukuk tanımazlığı mertçe eleştireceksin, sonra da kalkıp ticari kaygıların için “sıkıyorsa gelsinler, gelecekleri varsa görecekleri de var” diye hukuk tanımazlık yapacaksın.yok öyle işte böyle TC tıkar içeri seni sevan efendi……

    1. Aziz BOZ dedi ki:

      Süper yazmışsınız tebrikler yok öyle ben yaptım oldu demek.

  6. Sirinceli dedi ki:

    İlyastepe ile matematik koyünün ne alakası var. Cok ters istikametteler.

  7. sedat delibalta dedi ki:

    vatan sagolsun demek şimdimi aklına geldi yatta aklın başına gelsin biraz

  8. Ünsal ACAR dedi ki:

    Hala laf, hala kelimebazlık. Balbaylar filan çıkıncaymış.
    Sen vatandaşlık bağı ile bir parçası olduğun yüce bir Milletin, Milli, Dini, Manevi değerlerine her fırsatta hakaret etmeyi bir fark bir sıra dışılık olarak gördün.
    Çok bilginsin madem ,bu Millet için Sen de bir şey yapsaydın . Geçmiş olsun.

  9. Anonim dedi ki:

    amma çekemeyen varmış adamı. düşündüklerini özgürce ifade ettiği için midir gıcığınız? yoksa sizlerin yapamadığını yapmaya cesaret ettiği için midir?

  10. Anonim dedi ki:

    “Bir toplum gerçeklerden ne kadar uzaklaşırsa, gerçeği söyleyenlerden o kadar nefret eder. ”
    -George Orwell-

  11. Anonime Anonim dedi ki:

    Herkesin düşüncesi kendine. İnandığı, inanmadığı kendine.
    Özgürce sonsuz düşün , ifadeni de kendine ve çevrene yap .
    Hiç kimse Senin düşüncelerini merak etmiyor.
    Özgürce fikir açıklamak, Onun bunun damarına basıp, değerine hakaret edip sonra haksız fiiline karşı yapılan haklı tepkileri alınca da hemen mahkemelere koşmak, dava açıp para kazanmaya çalışmak için bir basamak mıdır?

    1. Anonim dedi ki:

      herkesin düşüncesi kendine, inandığı da kendine. ben söylüyorum ister anla ister anlama. bu da senin meselen. sen söyleyebiliyorsan, ben söylediğim içindir. beni kısıtlayabilecek ne sensin, ne de senin zihniyetin… ben senin düşüncelerini merak ediyorum. sen benimkileri etme istersen. bilmenin ve öğrenmenin sınırı yok diyebilirim en fazla. sığ sularda boğulmaktansa, sonsuz derinliklere açılabilirim. bu da benim düşüncem… dışarda senin gibiler dolaşırken, içerde benim gibiler düşünmeyi sürdürüyorlar…gülümsemek tüm dillerde aynıdır. hep gülümse…sevgiyle kal…

  12. yıldıray kaya dedi ki:

    Sayın Aziz Boz,
    bu ulkeye bıraktığınız bir guzelliği gösterin ondan sonra eleştirin.Misafirlerimiz geldiğinde Nişanyanın yaptığı guzelliklri gösteriyoruz,bu dunyadan kendisiyle göturecek hali yok,Dunyada çok az örneği olan Hodri Meydan kulesini ve Kaya Mezarlarını insanlık yuzlerce yıl sonra tatlı bir gulumsemeyle anacak.Peki siz diktiğiniz bir ağacı gösterin.

  13. umut katal dedi ki:

    Vatan sağolsun derken espiri yapıyor anlamadın mı?

  14. eski selcuklu dedi ki:

    Kacak yollardan kazanc olmaz sonrasi bu sekilde husran olmadiii zor gunler bekler safak say say bitmes zor

  15. Ananim dedi ki:

    Ya ananim sen ne biçim adamsın.Her şeye maydonozsun.Her şeyi de biliyorsun.Her kes diyor Antartika sen diyorsun bilmem ne.Niye çekemesinler birader.Her istediğini yapacak burası bilmem neyin ahırı mı?Hadi fazla yorum yaparsan herşeye böyle çuvallarsın…..:))))

  16. Anonime Anonim dedi ki:

    “Düşün düşün, çoktur işin”

    A be kova getirsin ayranların,düşündüklerini biriktirirsin, sonra da Sana sahip çıktığını zannettiğin ayrancıların tostçuların tepesinden aşağı boşaltırsın.
    Yağmur ötelere yağar Senin evini mi sel basar?
    Sığ suyu da derin suyu da çirkab’a çevirdin.
    Gir bütün okyanusların derinliklerine. Ama çirkabını bulaştırma kimseye.

    Reverans…

  17. Anonim dedi ki:

    düşün düşün …. işin daha güzel günlerin bunlar

  18. Selçuk ve çevresini düşünenler dedi ki:

    Bir varmış bir yokmuş ,1990 lı yıllarda Selçuk Devlet Hastanesinin arka sokağında meczup olduğu söylenen bir kocakadın varmış, Meryem Ana ile, Mevlana ile ,Atatürk ile öte alemde görüştüğünü iddia edermiş ve çevresine birilerini toplayıp uyduruk bir dernek kurmuş, Fransız bilmem ne şövalyesi madalyası ile gezermiş bu kocakadın.
    Müzenin arka sokağında oturan pasaklı,alkolik bir Alman adamla da aralarından su sızmazmış.
    Bunlar meğer Bülbül Dağında Maden olan arazileri satın alıyorlarmış.
    Şimdi bu kocakadın nerededir bilen var mı bilinmez.

    Selçuk bir Dünya Kenti’dir. Bu şahıslar Selçuk’un kaderi değildir.
    Koskoca İzmir’de Selçuk’a ve çevresine yatırım yapacak yatırımcı kalmamış mı?

    Karın tokluğuna Söke Ovasına gelen fukara mevsimlik işçileri haber yapsanıza.
    Selçuk’ta caddede karşılaştığınızda kaldırım değiştirdiğiniz Güney doğulu vatandaşların haberini yapsanıza.