site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Nişanyan’ın dansözlü doğum günü kutlaması

Nişanyan’ın dansözlü doğum günü kutlaması
01.01.2016
A+
A-

Sevan Nişanyan yeni yaşını dansözlü bir etkinlikle kutladı. Şirince’de kaçak inşaat yaptırdığı gerekçesiyle 11 buçuk yıl hapse mahkum edilen yazar Sevan Nişanyan, özel izinle cezaevinden çıkarak doğum gününü kutladı.

İslam’a ve Hz. Muhammed’e yönelik hakaretleriyle hatırlanan ve bir süredir kaçak inşaat yaptığı gerekçesiyle cezaevinde bulunan Sevan Nişanyan, açık cezaevi infaz kurumlarında kalan bütün hükümlülerin kullandığı izinle cezaevinden çıkıp yeni yaşını dansöz eşliğinde kutladı.

Daha önce ‘Alkol değil İslam yasaklanmalı’ diyen Nişanyan’ın alkollü doğumgünü kutlamasından kareler ise sosyal medyada paylaşıldı. Doğum günü partisine Sırrı Süreyya Önder, Garo Paylan ve Hayko Bağdat’ın da katıldığı öğrenildi.

Nişanyan, daha önce de Hz. Muhammed’e ağır hakaretler eden bir filmi ifade özgürlüğü olarak değerlendirince büyük tepki çekmişti. İzmir’in Selçuk İlçesi’nin turistik köyü Şirince’de SİT alanındaki arazine iki kez mühürlenmesine rağmen ev yaptığı gerekçesiyle aldığı hapis cezası Yargıtay tarafından da onanan yazar Sevan Nişanyan, 2 Ocak 2014 tarihinde Torbalı Açık Cezaevi’ne teslim olmuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.