site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Nerede O Verdiğin Sözler…!

Nerede O Verdiğin Sözler…!
15.02.2015
A+
A-

selcuk-belevi (1)

Selçuk’un Belevi mahallesinde gün geçtikçe artan sorunlar bitmek bilmiyor. Belevi’de bulunan köprüde iki aracın yan yana geçmesi neredeyse imkânsız. Köprünün dar olmasından dolayı çeşitli kazalara da sebebiyet veren yol, çocuklar için de büyük bir tehlike arz ediyor.

Seçim dönemi sırasında çeşitli vaatlerde bulunarak söz veren Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, köprüyü genişleterek ulaşımı rahatlatacağını, yola çözüm bulacağını belirtmişti. Seçim döneminin üzerinden 11 ay geçmesine rağmen, hizmet hala Belevi’ne uğramadı.

Vatandaşların yürümekte zorluk çektiği köprü, özellikle çocuklar için büyük tehlikeye sebep oluyor. Araç şoförlerinin sık olarak kullandığı köprüye bir çözüm üretilmezse, daha birçok kaza meydana gelecek gibi görünüyor.

Selçuk halkına verilen sözlerin tutulması ve belirlenen projelerin bir an önce hayata geçmesi gerekiyor. Aksi takdirde hizmete aç olan Selçuklu vatandaşlar bu dönemi de birilerine hibe etmiş olacaklar.

selcuk-belevi (2)

YORUMLAR
  1. Vay be dedi ki:

    Sözde iktidarın tüm nimetlerinden yararlanacaktı Selçuk. Püff alayı yalan dolan. Umarım bir sonraki seçimlerde Selçuk halkı size gereken cevabı verecektir. Eskiden ortalıkta bu kadar rant peşinde koşan insan yoktu en azından. Attığınız yalanlar, aslı olmayan icraatler bir değil iki değil. Yazık Selçuk’un 5 senesini daha harcadınız şimdiden belli oldu.

  2. Belevili dedi ki:

    Zaten bu seçimde en büyük zararı Belevi aldı. O köprüde illaki birilerinin zarar görmesimi gerek??. O kadar büyük sorunları var ki Belevinin hepsi İBB ile çözülebilir ancak..Ee Büyük şehir CHP li ve hepte böyle olacak. Umarım, Belevi de Selçuk ta herkes ders almıştır yanlış attıkları oylardan, umarım.

  3. selçuklu dedi ki:

    arkadaşlar siz selçuğun 25 senesini harcadınız daha 1 seneye dayanamıyorsunuz biraz bekleyin yavaş yavaş işler yapılacak selçuğun önü açılacaktır. Sadece engel olmayın yeter

    1. anonim dedi ki:

      Elinizi tutan mı var.? laf ebeliği yapmayın iş yapın iş. Siz açsanız açsanız kendi önünüzü açarsınız. Partiniz sayesinde memleket çöküyor. Ne ahlak kaldı ne birlik ne dirlik. sağa sola saldırıp duracağınıza personelin maaşını ödeyin.

    2. Anonim dedi ki:

      Bu 25 senenin 10 senesinde senin şimdi parti başkanın olan Sema Hanım ile şimdi en hızlı partiliniz olan Kamil Subaşı Selçuk’ta iktidardaydı.Selçuk onlardan soruluyordu. Astığı astık, kestiği kestik idi. İstedikleri gibi yönettiler. Kimseye hesap vermediler. Sen şimdi kalkmış 25 sene harcandı diyorsun. Önce Kamil Subaşı ve AKP ilçe Başkanı Sema Hanımın harcadığı 10 yılın hesabını sorun. İşe kendi kapınızın önünü süpürmekle başlayın.

  4. tolga dedi ki:

    bundan önceki belediye başkanı kaç yıl o koltukta oturdu? köprü o yıllarda genişti heralde. Bu sene yağmur çok yağdı, havalarda baya soğuk geçti. Ondan dolayı köprü çekmiş, kısalmıştır.

  5. sabıkalı dedi ki:

    acele etmeyın bekelyın zeynel hoca baştan yaratacak selçuğu ne bu acele yaa bekelyınn vefa ne yaptı yaa neee daha akıllanmadınız mı yaa