site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Namık Şimşek Sünnet Düğününde Davetlileri Coşturdu

Namık Şimşek Sünnet Düğününde Davetlileri Coşturdu
16.10.2012
A+
A-

Selçuk Esnaflarından ( Kemal Dindar) Terzi Kemal’in oğlu Görkem Dindar’ın sünnet düğününe katılan davetliler, muhteşem bir gece yaşadı. Müzisyen; Şarkıcı Piyanist Rahman Kıran ve Celil Cengiz’in eşlik ettiği geceye İstanbul’dan misafir olarak gelen Şarkıcı Namık Şimşek’in de geceye sürpriz bir şekilde katılması üzerine, salonda bulunan davetliler eğlenceye doydu.

Cerithan Restaurant, düğün salonunda gerçekleşen sünnet törenine Tire Kaymakamı Hüseyin Ergi, Dokuz Eylül Üniversitesi Öğr. Üyesi, Prof. Dr. Zeynel Bakıcı, Ticaret Odası Başkan Vekili Celal Dindar ve Kemal Dindarın arkadaşları gecede hem nostaljiyi yaşadı, hem de Türk Sanat Müziğine doydu.

Gecede gönüllerince eğlenen davetlilere en büyük sürprizi Namık Şişek yaptı. Şimşek’in sahne alması üzerine Selçuk’lu eski müzisyenler de şarkılarında kendisine düet yaparak Şimşek’e eşlik etti. Eski müzisyenlerin söylediği şarkılarla coşan konuklar dans ederken pistten hiç ayrılmadı.

Gece geç vakitlere kadar süren eğlencenin en güzel tarafı da, Şimşek’in söylediği şarkılara salonda bulunan davetlilerin eşlik etmesi oldu. Geçmiş yıllarda hit olan şarkıların dile getirilmesi sırasında salonda bulunan herkes heyecanlandı. Şarkıların canlı performasla dile getirilmesi sırasında duygusal anlar yaşandı. Piyanist Celil Cengiz ve Piyanist Şantör Rahman Kıran gecenin yıldızları olurken, Namık Şimşek’in söylediği şarkılara eşlik eden davetliler de alkışlarıyla sevgi gösterisinde bulundu.

Haber: Mehmet UYAROĞLU

YORUMLAR
  1. Baron dedi ki:

    Selçuğun yetiştirdiği muhteşem bir ses…Kendisinden bir Türk Sanat Müziği albümü bekliyoruz..

  2. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    ilk once Degerli Dostlarimdan biri olan sayin terzi Kemal Bey’in en kuçuk oglunun sunettinde bulunamadigim için çok uzgunum. oglu gorkem’i gozlerinden opuyoruz, ayriyetten çok geçmis olsun der erkeklige atilan ilk adimlarin bu sekilde atildigini ogrenmesi tum davetlilerin buna sahit olmasi çok memnun etmistir. Nostaljik olarakta eski ses sanatçimiz turk sanat muzigini çok iyi icra eden eski arkadaslarimizdan sayin Namik Simsek bey’in istanbuldan kalkip bu eglenceye katilmasi gurur verici bir olay! davetliler herhalde onun sarkilariyla kendinden geçmislerdir. ayriyetten eski grup larin solistleri olan!!! sayin rahman kiran (ilk okul arkadasim!) ve sayin mehmet uyaroglunun namik bey’e eslik etmeleri ile buyuk bir muzik ziyafeti olduguna inaniyorum. orda olmayi çok isterdim bulunamadigimdan dolayi insallah bunun telafisini bi sekilde yapicagiz artik… paris’ten sevgiler ve slmlar, Kemalcigim. ayriyetten o gece’ye katilan herkese çok slm… yalçin KAN