site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Nagehan ve Alper Bakıcı Dünya Evine Girdi

Nagehan ve Alper Bakıcı Dünya Evine Girdi
18.08.2014
A+
A-

alper-bakici (3)

Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı’nın oğlu Alper Bakıcı ve Celal Kaya’nın kızı Nagehan Kaya Ephesus Arena da dünya evine girdi.

Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı ve Eşi, AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık ve Eşi, Menderes Balediye Başkanı Bülent Soylu, AK Parti İl Başkanı Bülent Delican, Tire Kaymakamı Hüseyin Ergi, Eski İl Başkanı Ömer Cihad Akay, Ege Koop Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aslan ve Eşi, Selçuk AK Parti İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen ,Selçuk Belediye Başkan Vekili Osman Başterzi ve eşi, İzmir AK Parti İl teşkilatı ve Selçuk İlçe Teşkilatı üyeleri, Selçuk Belediyesi Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve davetliler huzurunda görkemli bir düğün gerçekleşti.

Gençlerin nikâhını Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı kıydı. Genç çiftlere Selçuk Haber Gazetesi olarak mutluluklar diliyoruz.

YORUMLAR
  1. Ö.Ç. dedi ki:

    Zeynel Bakıcı’nın çocuklarına mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyorum. Umarım çocukları yaşamlarında kumpaslara kurban gitmezler. Umarım haksız yere mahkum olmazlar. Umarım vicdan ve ahlaktan zerre kadar nasibini almamış zalimlerle karşılaşmazlar. Umarım hayatlarının yarınlarını “yarın ne yapacaklar” diye endişe içinde geçirmezler. Umarım birileri çıkıp ta çocuklarının yarınlarını ve hayallerini çalmazlar. Umarım cocukların için ölesiye korkmazsın. Umarım çocuklarını gazete ve televizyonlarda linç etmezler. Çocuklarının sevdiği yemeği yapmamayı ve yememeyi inşallah hiç yaşamazsın. Umarım çocukların için sadece sevinç gözyaşları dökersin. Çocukların için ölümüne korkuyu Allah ne sana nede hiçbir ana-babaya göstermesin. Tüm samimiyetim ve içtenliğimle dilerim ki; haksız ve hukuksuz davrananları alkışlayan dostların hiç olmasın.

    1. Ö. Ç. ye....... dedi ki:

      arkadaş senin durumunu biraz kritik gördüm acilen bir psikiyatr servisine görün.

      1. Anonim dedi ki:

        Emrin olur…

  2. emine yaşa dedi ki:

    allah mesut bağtiyar etsin.mutluluklar dilerim

  3. Ferhat Tekol dedi ki:

    Allah mesut etsin.