site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Müzik kursları başlıyor

Müzik kursları başlıyor
24.08.2017
A+
A-

7- 15 yaş arası çocuklar müzikle tanışacak

Selçuk Belediyesi 7- 15 Yaş arası çocuklar için İsabey Mahallesinde ücretsiz müzik kursları açıyor. Klarnet, keman, org, gitar, ritm, ney, koro, bağlama gibi branşlarda açılacak kurslara başvurmak için son tarih 18 Ağustos. Kurslara katılmak isteyen öğrenciler velileri ile birlikte Selçuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne başvurabilirler.

Selçuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü açtığı sanat kurslarına bir yenisini daha ekliyor. Bu kez Selçuklu 7 – 15 Yaş arası çocukların müziğe ilgisini oluşturmak, yeteneklerini keşfetmek amacıyla verilecek kurslara katılım ücretsiz olacak. Kursiyerlerin talepleri doğrultusunda açılacak kurslarda müzik eğitmenleri Bahadır Varvar, Neyzen Murat Gezer, Kamber Karameşe görev yapacak.

Yetenekleri bu aşamada yakalamak önemli

Çocukların temel müzik eğitimi almaları, enstrüman çalmaları için açılacak bu kursa çocukların katılımının çok önemli olduğunu belirten Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Tülay Ayarman; “ Yeteneklerin keşfi için çocukluk çağı belki de en doğru, en verimli zaman. Bu amaçla bu tür kursların düzenlenmesini çok önemsiyoruz. Başkanımızın talimatıyla Kültür ve Sanat Evimiz’de açılan kurslara ek olarak bu kez İsabey Mahallemiz’de bir müzik kursu açıyoruz. Başkanımız özellikle buradaki müzik kurslarının ücretsiz olmasını istedi. Bu kursa çocuklarımızın katılımını çok önemsiyorum. Özellikle İsabey Mahallesindeki ailelerimizin çocuklarını bu kursa yönlendirmelerini arzuluyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.