site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Murat Gezer’den Ney Kursları Başlıyor

Murat Gezer’den Ney Kursları Başlıyor
08.03.2013
A+
A-

murat-gezer

Geçirdiği trafik kazasıyla müziğe ara veren Neyzen Murat Gezer açmış olduğu ney kursuyla tekrar aramıza dönüyor…

Murat Gezer; Ney virtiözü Neyzen Ercan Irmaktan ve Neyzen Cengiz Atlandan ney dersleri aldı. Ayrıca Konservatuar eğitimi de alan ve birçok sanatçıya sahne ve albüm çalışmalarında neyi ile eşlik eden Gezer, Selçuk Atatürkçü Derneğinin açtığı kursta müzik severler ile buluşacak.

Selçuk’ta ney enstrumanını daha yakından tanımak isteyen değerli gönül dostlarını açmış olduğu kursa bekliyor. Nota, makam ve usul bilgisininde verileceği kurs 3 ay sürecek. 13 Mart Çarşamba günü engelliler yararına yapılacak konserde de ney üfleyecek olan Neyzen Murat Gezer; gecede Selçukluları konserde görmek istediğini söyledi.
neykursu

YORUMLAR
  1. murat parlatan dedi ki:

    Selçuğun böyle insanlara ihtiyacı var

  2. Mehmet Ali UYSAL dedi ki:

    Murat kardeşimi, bu açmış olduğu güzel ve anlamlı ney kursundan dolayı tebrik ediyorum. Güzel Selçuk ilçemize sanatsal katkı yaptığı için de ayrıca kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Nefesine sağlık kardeşim!!!!!!!