site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Mumcu, Tiyatro Oyunuyla Aydınlattı

Mumcu, Tiyatro Oyunuyla Aydınlattı
27.01.2014
A+
A-

MUMCU-ANILDI (2)

Selçuk Belediyesi’nin Uğur Mumcu anma etkinlikleri kapsamında organize ettiği, Ankara Ekin Tiyatrosu tarafından sahneye konulan ‘Söz Meclisten İçeri’ adlı tiyatro oyunu büyük beğeni topladı.

Uğur Mumcu tarafından kaleme alınan ve Ankara Ekin Tiyatrosu oyuncuları tarafından sahneye konulan “Söz Meclisten İçeri” isimli oyun, Selçuk Belediyesi Tiyatro Salonu’nu dolduranlar tarafından beğeniyle izlendi. Oyunu Selçuk CHP İlçe Başkanı Avukat Özge Yıldırım, CHP Selçuk ilçe örgütü ve meclis üyeleri ve vatandaşlarla birlikte izleyen Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür, oyun sonunda tiyatro sanatçılarına çiçek sunarak teşekkür etti. Uğur Mumcu’nun ne kadar değerli bir kalem ve öngörülü bir düşünce adamı olduğunun her gün yaşananlarla bir kez daha anlaşıldığını ifade eden Başkan Ülgür, 24 Ocak 2001’de Diyarbakır Emniyet Müdürü olarak görev yaparken faili meçhul cinayete kurban giden Gaffar Okkan’ı da andı. Başkan Ülgür, “Yitip giden hayatlarımız var. Yitip giden yiğitlerimiz var. Uğur Mumcu gibi Gaffar Okan da hain bir pusu sonucu 24 Ocak günü aramızdan ayrıldı. İkisini de saygıyla anıyor, bu güzel oyunu sahneleyen sanatçı dostlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

MUMCU-ANILDI (1)

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın !  
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın !  
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.