site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Motosikletle otomobil çarpıştı: 2 yaralı

Motosikletle otomobil çarpıştı: 2 yaralı
01.07.2015
A+
A-

Motosikletle otomobil çarpıştı

Tire-Selçuk yolunda meydana gelen trafik kazasında bir otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu motosiklette bulunan 2 kişi yaralandı.

Özellikle yaz aylarında son derece yetersiz ve dar kalan Tire – Belevi yolu neredeyse her gün bir trafik kazasına sahne oluyor. Bu kez Tire – Belevi yolunun ilk kilometresinde bir trafik kazası yaşandı. Tire’den Selçuk istikametine seyir halinde olan Zafer Aksoy (38) Yönetimindeki “45 S 3818” plakalı otomobil Hisarlık Köyü kavşağına geldiği esnada, sola dönerek Hisarlık yoluna girmek istedi. Bu esnada otomobilin arkasında aynı yönde seyir halinde olan Sezgin Oral (17) yönetimindeki “35 YLY 47” plakalı motosiklet, otomobilin sol tarafına çarptı.

Çarpmanın etkisiyle yoldan çıkan motosiklet ve üzerindeki sürücü Sezgin Oral ile yolcu Hüseyin Oral, mıcır zemine savruldular. Motosiklet sürücüsünden ve yolcusunda kask olmadığı için kafalarından ve çeşitli yerlerinden yaralanan gençler, olay yerine kısa süre içinde intikal eden 112 ambulansı tarafından Tire Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldılar. Edinilen bilgiye göre yaralı motosiklet sürücüsü ve arkasında bulunan yolcunun hayati tehlikesi bulunmuyor. Otomobil sürücüsü Zafer Aksoy ise kazayı yara almadan atlattı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.