site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Modası Geçmeyen Kıyafet Kombinleri

Modası Geçmeyen Kıyafet Kombinleri
05.05.2019
A+
A-

Her daim zarif ve güzel gözükmek isteyen kadınlar için doğru kıyafet kombinleri yapmak oldukça önemlidir.

Retro Kıyafet Kombinleri
Nostaljiden ilham alınarak günümüzde de kullanılan retro kıyafet kombinleri, kadınların duruşuna ayrı bir hava katması yönüyle oldukça marjinal tasarımlardan oluşmaktadır. Her kadın tarzıyla farkını gözler önüne sermek ister. Eskilerin modasının günümüzde popülarite kazanmasıyla, tarzına retro bir hava kazandırmak isteyen kadınların sayısında artış görülmektedir. “Nerede o eski günler” diye iç geçirenler her ne kadar zaman tünelinde yolculuk yapma imkanına sahip olmasalar da, geçmişe duydukları özlemi stilleriyle dışa yansıtabilirler. Retro kıyafetler, kadınlara daha ağır bir duruş kazandırmakla beraber göz alıcı bir şıklıkta sunmaktadır.

Her geçen gün değişen stiller sayesinde modanın hızına yetişmek tahmin edildiği kadar kolay değildir. Moda denildiği zaman kadınlar için akan sular durmaktadır. Geçmişi günümüze getiren ve eski dönemlerin nadide kadınlarının tarzını günümüze taşıyan retro kombinler, en çok sevilen ve konuşulan tasarımları bünyesinde barındırmaktadır. Ara boy etekler, puantiyeli elbiseler, yüksek bel pantolonlar ve bebe yaka gömlekler geçmişten günümüze taşınan en popüler tarz giyim ürünleridir. Oldukça çıtı pıtı duran ve kadınların dişiliğini ön plana çıkaran bu şık giysiler, her yaş grubundan kadının tercih edebileceği niteliktedir. Şık gözükmeyi bir moda temeline oturtmayanlar için de retro kombinler oldukça ideal modellerden oluşmaktadır. Herkesin kendi tarzına uygun bir parça bulabileceği retro kategorisi, kadınların göz bebeği olma konusunda oldukça iddialı.

Özel Günler için Kıyafet Kombin Önerileri
Şık görünmek her kadının hassas olduğu en önemli konulardan biridir. Gerek günlük yaşamında gerekse özel gün ve davetlerde şıklığından asla taviz vermeyen kadınlar için kombin önerileri de büyük önem taşımaktadır. Gardırobunda yer alan en uyumlu giyim ürünlerini bir araya getirerek doğru kombinasyonu yapmak isteyen kadınlar için zaman kavramı oldukça önemlidir. Zamandan tasarruf edebilmek için de yeni alınacak eşyaların diğer kıyafetlerle uyum sağlayabilecek nitelikte olmasına özen gösterilmelidir. Özel gün ve davetler için kıyafet seçimi yapacak kadınların ayakkabıdan aksesuara, kısacası tepeden tırnağa estetik bir şıklığa bürünmeleri gerekmektedir.

Özel günler için kadınların vazgeçilmez kombinleri klasik ve abiye kıyafetlerden oluşmaktadır. Kadınların duruşlarını parlatacak ve tüm ilgileri üzerlerine çekmelerine yardımcı olacak bu kombinler, doğru saç – makyaj ve aksesuar üçlüsüyle daha fazla ihtişam kazanmaktadır. Özel günlerde kadınlar her zaman tercih etmedikleri asil renklere öncelik vermelidir. Önemli günlerde zarafetin daha fazla ön plana çıkmasına yardımcı olan siyah ve kırmızı renkler, abiye kıyafetlerin şıklığını ikiye katlamaktadır. Topuklu ayakkabı ve ışıltılı takılarla büyüleyici bir kombinasyon yapılarak, mekanın gözdesi olmak mümkündür. Kombinleri.com kadınların asaletine yeni bir yön kazandıracak en marjinal kombin önerilerini beğeninize sunuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.