site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Misket Anaokulundan İki Gösteri Birden

Misket Anaokulundan İki Gösteri Birden
10.07.2015
A+
A-

misket-anaokulu-selcuk (8)

Özel Misket Anaokulu 2014-2015 eğitim ve öğretim yılını bu kez bir farklılık yaparak bitirdi. Bir hafta içinde iki farklı gösteri yaparak Selçuk’ta bir ilke imza attı.

Bu gösterilerden ilki 19 Haziran 2015’te idi. İlk gösteride 3-4 yaş grubu öğrencileri yer aldı.

MİNİKLER SAHNEDE DEVLEŞTİ!

Minikler sahneye sevimli penguen kostümleriyle çıkıp davul ve ritim çubukları ile herkesi şaşırtan güzel bir ritim gösterisi yaptı. Ardından eğlenceli çocuk şarkılarının yer aldığı “Penguenler Korosu” Türkçe ve İngilizce olarak seslendirdiği şarkılarla izleyenleri coşturdu.

Tüm sene boyunca çekilmiş olan fotoğraflarla hazırlanan barkavizyon gösterimi ise herkesi duygulandırdı. Bu duygulu anlardan sonra 3 yaş ve 4 yaş grubu öğrencileri sırayla sahneye çıkıp, modern dans ve bale dalarlından tüm hünerleri gösterdi.

Salonda hiçbir zaman dinmeyen alkış sesi finalde daha da çok arttı. Miniklerin ve tüm Misket Anaokulu çalışanlarının sahnede birlikte sevinç ve gururla dans etmeleri görülmeye değerdi.

ŞAŞIRTAN BİR GÖSTERİ DAHA!

25 Haziran 2015 tarihinde ise 5-6 yaş grubunun gösterisi, aynı zamanda 6 yaş grubunun mezuniyet töreni vardı.

Güzel yüreklerin gösterisi yine içinde İngilizce ve Türkçe şarkıların olduğu mükemmel bir koro ile başladı. Çocukların yürekten söylediği şarkılar izleyenleri kah duygulandırdı, kah gülümsetti. Ardından ritim çubuklarının, davulların, marakasların ve teflerin yer aldığı ritim gösterisi yapıldı. Öğrencilerin klasik parçalarda bu kadar iyi ritim tutması inanılmazdı.

Dans gösterileri 5 yaş grubunun renkli bale gösterisi ile başladı.

Sonra birden tüm ışıklar karardı. Herkes şaşkın gözlerle sessiz bir bekleyişe koyuldu, perde açıldı ve karşılarında iskeletler vardı. Bu etkileyici iskelet dansını yapan 6 yaş grubuydu.

5 ve 6 yaş grupları her yöreden halk oyunları, bale ve modern dansta sırasıyla sahne alıp mükemmel danslar sergiledi. Özelikle 6 yaş grubunun “Kafkas” performansı izleyicileri tekrar şaşırttı ve bol bol coşturdu.

“Ataya Sevgi” gösterisinde ise tüm salon ayağa kalkarak alkışlarıyla öğrencilere destek verdi.

Tüm izleyenlerin mutluluk ve gururla izledikleri gösteri, okuldan ayrılan öğrencilerin katılım belgelerinin verildiği mezuniyet töreni ile son buldu.

Keplerin fırlatıldığı mezuniyet töreninde hem ilkokula başlayacak olmanın coşkusu hemde okuldan ayrılacak olmanın hüznü hakimdi.

Mezuniyet töreninde öğrencilere hediyelerini veren okul kurucusu Şerife Tuncer tüm öğrencilere, anne ve babalarına son olarak da misket anaokulu çalışanlarına çok teşekkür ederek şükranlarını belirtti.

misket-anaokulu-selcuk (10)

misket-anaokulu-selcuk (1)

misket-anaokulu-selcuk (2)

misket-anaokulu-selcuk (3)

misket-anaokulu-selcuk (5)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.