site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Miniklerden Muhteşem Yıl Sonu Gösterisi

Miniklerden Muhteşem Yıl Sonu Gösterisi
02.07.2013
A+
A-

ozel Misket-Anaokulu-yilsonu gösterisi (1)

Özel Misket Anaokulu 2012-2013 Eğitim Yılını Muhteşem Bir Yıl Sonu Gösterisi İle Tamamladı.

Özel Misket Anaokulu yılsonu gösterisi ve mezuniyet töreni Dünya çocukları Teması ile yapıldı. Gösteri tüm dünyaca tanınan çizgi film kahramanlarının sahneye gelip, şarkılar söylemesi ile başladı. Daha sonra farklı dillerde söylenen şarkılar ile devam etti.

Şarkıların ardından Çocuklar dans ve balede yeteneklerini sergilediler. Özellikle “Carmen” balesindeki başarıları ile 5-6 yaş grubu çok alkış aldılar. 3-4 yaş öğrencileri ise modern dansta izleyicilerde hayranlık uyandıracak kadar sevimli ve başarılıydılar. Ailelerin gururla izledikleri gösteriler karşısında bazen mutluluk gözyaşlarını tutamadıkları gözlendi.

Çocukların davul, tef ve çubuklarla yaptıkları ritim gösterisinden sonra halk oyunlarına geçildi. Anadolu Ateşi ile sahneye çıkan küçük grubun ardından Anadolu’dan esintiler ile 6 yaş grubu Karadeniz, Ege, Trakya, Balkanlar ve halay ile mükemmel bir gösteri sundular.

Selçuk Halk Eğitim Merkezinin halk oyunları kursuna katılan Özel Misket Anaokulu velileri ise geceye Ege yöresinin iki oyunu ile katılarak, çocuklarının heyecanlarına ortak oldular.

Tüm katılanların mutluluk ve gururla izledikleri gösteri okuldan ayrılan öğrencilerin katılım belgelerinin verildiği mezuniyet töreni ile son buldu. Mezuniyet Töreninde okuldan ayrılmanın hüznü ile okulu bitirmeni coşkusu, hem sahnedekilerde hem de izleyenlerde görülüyordu. Mezuniyet töreninde öğrencilere hediyelerini veren okul kurucusu Şerife Tuncer tüm öğrencilerine ve anne babalarına, Misket anaokulu çalışanlarına çok teşekkür ederek, şükranlarını sundu. Ayrıca tiyatro salonu tahsisi ile geceye destek veren Selçuk Belediyesine ve her zaman desteklerini gördüğü Efes Müzesi ile Halk Eğitim Merkezine teşekkür etti.

Bu gösteri ile 2012-2013 öğretim yılını tamamlayan Özel Misket Anaokulu Temmuz ve Ağustos aylarında okulun, yaz programı ile eğitim ve öğretime devam edeceğini duyurdu.

ozel Misket-Anaokulu-yilsonu gösterisi (2)

ozel Misket-Anaokulu-yilsonu gösterisi (3)

ozel Misket-Anaokulu-yilsonu gösterisi (4)

ozel Misket-Anaokulu-yilsonu gösterisi (5)

ozel Misket-Anaokulu-yilsonu gösterisi (6)

ozel Misket-Anaokulu-yilsonu gösterisi (7)

ozel Misket-Anaokulu-yilsonu gösterisi (8)

ozel Misket-Anaokulu-yilsonu gösterisi (9)

YORUMLAR
  1. anonim2 dedi ki:

    kalite ortada işte. Bunu anlamak için miniklerin 2 saatlik gösterisini izlemek yeter. Gösteriyi kaçırdıysanız anaokuluna uğrayıp çocukları uzaktan yarım saat gözlemlemekte yeter. Çocuğu olan velilere kesinlikte ikilemde kalmayıp buraya göndermelerini tavsiye ederim. Fark ortada.