site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Minik Öğrencilerden muhteşem final gösterileri

Minik Öğrencilerden muhteşem final gösterileri
25.05.2016
A+
A-

Okulların kapanmasına sayılı günler kala Selçuk’ta ilk mezuniyet törenini Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi Anasınıfı öğrencileri düzenledi. Minik öğrencilerin hazırladıkları birbirinden güzel gösteriler, onları izleyen ailelerini oldukça duygulandırdı. Başarı belgelerini Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’nın elinden alan minikler, keplerini havaya fırlatarak hep birlikte 10.Yıl Marşını söylediler. Hayatlarındaki ilk mezuniyeti yaşayan minik öğrencilere başarılar dileyen Başkan Bakıcı; “Ben onların başarılı olacağına yürekten inanıyorum. Çünkü temellerini güçlü atıyoruz” dedi.

Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi Anasınıfı öğrencilerinin Efes Tiyatro Salonunda düzenlenen mezuniyet töreni oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Öğrencilerin Halk Oyunlarından Bale’ye, İngilizce şarkılardan şiirlere kadar birbirinden güzel ve anlamlı gösterileri izleyenlerden büyük alkış alırken, miniklerin ailelerini de duygulandırdı. Gösterilerin sonunda tüm öğrenciler, Başarı Belgelerini Başkan Bakıcı’nın elinden aldı.

Temellerini güçlü atıyoruz

Küçük öğrencilerin hayatlarındaki ilk mezuniyeti yaşadıklarını, bundan sonra da birçok mezuniyet göreceklerini ve hep başarılı olacaklarına inandığını kaydeden Başkan Bakıcı; “Çünkü temellerini güçlü atıyoruz. Eğitimlerinin ilk basamağını İyi atıyorlar ve gerçekten de hayata iyi bir başlangıç olacağını düşünüyorum” dedi.

Tüm çocuklarımızın yolları aydınlık ve mutluluk getirsin

Çocukların ilk aldığı okul öncesi eğitimin önemine dikkat çeken Başkan Bakıcı, öğrencileri bu konuda sahiplenen Kreş Müdürü Sıdıka Yolcu’ya, kreş öğretmenlerine ve öğrenci velilerine teşekkür etti. Belediye olarak çocukları hayata iyi hazırlamak ve onların başarılı olmasını sağlamak için her türlü olanakları ve desteği vermeye hazır olduklarını kaydeden Başkan Bakıcı; “Onların, başarılı bir nesil, ülkesine sahip çıkan bir nesil olmasını istiyoruz. İnsana sahip çıkan, insan sevgisiyle dolu bir nesil yetişsin istiyoruz. Ben bu anlamda bütün çocuklarımıza başarılar diliyorum, onların gelecekte de başarılı olacağına yürekten inanıyorum. Tüm çocuklarımızın yolları aydınlık ve mutluluk getirsin” dedi.

Başarı Belgelerini alan Minik öğrenciler, keplerini havaya fırlatarak hep bir ağızdan 10.Yıl Marşını söylediler.

minikogrenci12

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.