site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Minik Öğrencilerden “Ayakkabısız Çocuk Kalmasın” Kampanyası

Minik Öğrencilerden “Ayakkabısız Çocuk Kalmasın”  Kampanyası
11.04.2016
A+
A-

Selçuk belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi yöneticileri, öğretmenleri ve öğrencileri çok anlamlı bir projeye imza atıyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında “Ayakkabısız çocuk kalmasın” kampanyası başlattı. Toplanacak olan birinci ve ikinci el ayakkabılar, Selçuk Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Sosyal Markete teslim edilecek.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde 13 Nisan günü Kreş bahçesinde kutlama yapacak olan minik öğrenciler, aynı zamanda birçok kurum ve kuruluşlara örnek olacak bir kampanya da başlattı. Evlerinde çocuklarına küçük gelen ancak kullanılabilecek çocuk ayakkabılarının ihtiyaç sahibi çocuklara verilmesini sağlamak amacıyla “Ayakkabısız çocuk kalmasın” kampanyası başlattıklarını belirten Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdürü Sıdıka Yolcu, tüm velilerden ve Selçuk halkından evlerinde çocuklarına küçük gelen, kullanılmayan ayakkabıları kreşe teslim ederek bu kampanyaya destek vermelerini istedi. Toplanan çocuk ayakkabılarını 23 Nisan günü Selçuk Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne teslim ederek, ihtiyaç sahibi çocukların yararlanmasını sağlamayı amaçladıklarını kaydeden Yolcu, “Bu kampanyaya destek olacak öğrenci velilerine ve Selçuk halkına şimdiden teşekkür ediyoruz” dedi.

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Bu AKP nin ayakkabı ve ayakkabı kutuları ile derdi var..