site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Minik Öğrenciler Yeni Yıla Eğlenerek Girdi

Minik Öğrenciler Yeni Yıla Eğlenerek Girdi
02.01.2013
A+
A-

misket-anaokulu-yilbasi (3)Selçuk Özel Misket Anaokulu öğrencilerinin Noel anne ve Noel baba olarak katıldığı yılbaşı eğlencesi yoğun katılımla gerçekleşti. Efes Sultan Restoranda yapılan yeni yıl yemeğinde önce çocuklar sahne alarak Türkçe ve İngilizce şarkılardan oluşan bir konser verdi. Müzik eşliğinde bale yaptılar.

Misket anaokulu öğrencileri tüm gece Noel anne ve Noel baba kıyafetleri ile palyaçolar ile eğlendiler. Noel anne ve babanın yaptığı yarışmalar hem çocuklar hem de anne babalar içindi. Anne babalar da çocukları ile birlikte yarışarak ve oynayarak çok eğlendiler. Ayrıca sihirbaz gösterisi oldu. Yeteneksizsinizden çoğunluğun tanıdığı sihirbaz hem çocuklar hem de anne babaları hayretler içinde bıraktı.

Misket Anaokulu yöneticisi Şerife Tuncer misket ailesi olarak tüm velilerimizin yeni yılını kutlar, ülkemiz ve dünyamız için hayırlı bir yıl olmasını dileriz dedi.
misket-anaokulu-yilbasi (1)

misket-anaokulu-yilbasi (5)

misket-anaokulu-yilbasi (4)

misket-anaokulu-yilbasi (2)

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    merhabalar acaba kaç yaşından itibaren çocuklarımızı kayıt yaptırabiliyoruz