site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Minik Kelebekler Anaokulu Açıldı

Minik Kelebekler Anaokulu Açıldı
06.01.2014
A+
A-

DSC_0778

Selçuk’ta, Eğitim Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından yaptırılan Özel Minik Kelebekler Anaokulu törenle açıldı. İsabey Mahallesi, Şehit Polis Metin Tavaslıoğlu Caddesi’ndeki anaokulunda düzenlenen törene Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Baki Şimşek, davetliler ve öğrenci velileri katıldı.

Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Okul Müdürü Eda Akay, yaptığı konuşmada öğrencilerin ve idareci olarak kendilerinin çok heyecanlı olduğunu söyledi.

Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı ise, “Eğitimin birinci basamağı olacak bu anaokulunda, onlarca yavrumuza başta sağlık, huzurlu uzun ömürler, hayırlı gelecekler temenni ediyorum. Okulumuzda yavrularımızı en iyi şekilde eğiteceksiniz, topluma faydalı bireyler olarak, daha daha evveli ilkokul sıralarına hazırlıklı olarak buradan göndereceksiniz” dedi.

Okul idarecilerine ve emeği geçenlere teşekkür edilerek açılış yapıldı. Açılışın ardından anaokulu öğrencilerinden oluşan halk oyunları ekibinin gösterisi izleyenleri güldürdü ve bol alkış aldılar. 3 katlı ve 320 m2 olarak tasarlanan anaokulu ayrıca bahçesinde oyun parkı, oyun salonları, dinlenme salonu, uyuma salonları yemek salonu ve kaloriferli olarak düzenlendi. Açılışın ardından davetlilere yemek ikram eden anaokulu yöneticileri Selçuk’a, İsabey Mahallesine böyle bir kurum kazandırmaktan son derece mutlu olduklarını belirttiler.

DSC_0712

DSC_0719

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. MEHMET SOYER dedi ki:

    Şu anda EGE nin en iyi Anaokulu diyebiliriz. Tıpkı, 5 yıldız butik hoteller gibi özel ilgi ve eğitim var.

  2. bahar dedi ki:

    aylık ücret nedir

  3. Anonim dedi ki:

    Cemaat dersaneleri kaptırınca ana okullarına göz dikti.