site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Minik Kelebekler Anaokulu Fark Yaratmaya Devam Ediyor

Minik Kelebekler Anaokulu Fark Yaratmaya Devam Ediyor
31.10.2015
A+
A-

Selçuk Minik Kelebekler Anaokulu eğitim kalitesi ile fark yaratıyor. Eğitim faaliyetlerine durmaksızın devam eden Minik Kelebekler Anaokulu her öğrenciyi kendi kapasitesinin en üst noktasına ulaştırabilmek için eğlenceli ve öğretici çalışmalarına devam ediyor.

Yaşam Boyu Öğrenmeye İlk Adım

Minik Kelebekler Anaokulu Müdürü Ümran Erol gazetemize yapmış olduğu açıklama şunları söyledi; “Okul öncesi anaokulları, çocuklarımızın bedensel ve kişilik olarak biçimlendiği kurumlardır. Anaokulları, çocuklarımızın gelecekte ki sosyal ve kültürel yaşamlarında önemli olan, dil, anlatım, paylaşım, düşünce üretme, becerilerini ortaya çıkarma, gibi etkinlikleri kazandırır. Geleceğin başarılı çocuklarının yetiştirilmesinde pay sahibi olmak adına çıktığımız eğitim yolunda, çocuklarımız ve aileleriyle işbirliği içerisinde, çağdaş eğitim sistemi ışığında; aile içerisinde başlayan gelişim ve eğitimin aile sonrasındaki bölümünde çocuklarımızın sevgiyle, özenle yaşayarak hayatı öğrenmeleri için sıcak güvenli ve temiz bir eğitim sunmak temel prensibimizdir. Aynı zamanda çocuklarımızın erken yaşlarda tanıştığı yabancı dil, bunun ileriki yıllarda dili hızlı ve etkili bir biçimde öğrenmesine zemin hazırlar. İngilizce, çocuklarımıza bir ders olarak değil, doğal hayatın akışı içerisinde farkında olmadan öğretilmektedir. Eğitim ve öğretim alanında kendini ispatlamış kadromuz ile sıcak ve kaliteli bir eğitim yuvası oluşturduk” ifadelerine yer verdi.

Erol sözlerine şöyle devam etti; ”Minik Kelebekler Anaokulu olarak öğrencilerimize beceri ve yaratıcılıklarını özgürce ortaya koyabilecekleri bir öğrenme ortamı hazırlıyoruz. Mutlu, sağlıklı, eğlenceli, güvenli ve öğrenmeye ilgi uyandıran bir ortamda; kendine güvenen, kişisel ve sosyal sorumluluklarını taşıyan, kendini değerlendirebilen, yaşadığı dünyaya duyarlı, ilke ve değerlerine sahip, yaşama dönük bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Burada çocuklarımıza hem eğlenceli hem de hayata dair becerilerini geliştirebilecekleri alanlar yaratıyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.