site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Minik Kalplerin Büyük Heyecanı

Minik Kalplerin Büyük Heyecanı
11.08.2016
A+
A-

Selçuk‘ta faaliyet gösteren futbol yaz spor okulları yenilenen tören alanı sahasında çocukları ve velileri bir araya getiriyor. Selçuk’un köklü takımlarından Selçuk Efes Belediyespor başta olmak üzere Selçuk Belediyesi’nin özellikle malzeme katkısında bulunduğu, Selçuk Gençlik Spor, Belevi Gençler Birliği Spor ve Çamlık Sporlu minikler için hazırlanan antrenman programları ile çalışmalarını aralıksız devam ediyorlar.

Her yaş grubunun fizyolojik özelliklerini dikkate alarak hazırlamış oldukları antrenman programları ile çocukların bedensel gelişimine katkı sağlamayı amaçlayan Selçuk’un dört spor kulübünün de ortak amacı; dayanışma duygularını geliştirip var olan yeteneklerinin gelişimini sağlamak.

Destek Selçuk Belediyesi’nden

Selçuk Belediyesi yenilenerek güzel bir görünüme kavuşturduğu Selçuk Tören Alanında yetişkinler için düzenlenen halk futbol turnuvasına katkı sunarken aynı zamanda ilçedeki minik sporcuları yetiştiren spor kulüplerine de destek olmaya devam ediyor.

Futbol kulüplerinin olanaklar ölçüsünde her zaman yanlarında olduğunu dile getiren Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı ; ‘’En değerli varlıklarımız olan çocuklarımızın topluma sağlıklı bireyler olarak kazandırılması sağlamak temel hedefimizdir. Dolayısıyla çocuklarımızın daha güzel şartlarda gelişimlerini sağlayabilmesi için geçtiğimiz aylarda yenileyerek halkımızın hizmetine sunulan tören alanımızı kulüplerimizin de hizmetine açtık. Şu an da alandan 258 çocuğumuz spor kulüplerimizin önderliğinde antrenmanlarını yapıyor. Akşamları da geleneksel hale getirdiğimiz yetişkinler futbol turnuvasında aileler keyifli maçlar izliyor. Bu karnaval havasındaki tablo bizleri çok mutlu ediyor” dedi.

Spor Kulüplerine 2016 yılında 50 Bin TL lik maddi yardımın yapıldığını belirten Başkan Bakıcı; “ Maddi desteğimizin yanı sıra yanı başta servis ve malzeme desteği olmak üzere ihtiyaçlarının karşılanmasında üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Yapımı devam eden diğer spor alanları da hizmete girdiğinde ilçemizdeki önemli bir ihtiyaç karşılanmış olacaktır’’ dedi.

0_IMG_0024

4_IMG_0039

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.