site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Minik Bisikletçiler Destek İçin Pedal Çevirdi

Minik Bisikletçiler Destek İçin Pedal Çevirdi
07.05.2014
A+
A-

bisiklet (2)

Selçuk Atatürk İlkokulu bisiklet takımından Profesyonel bisikletçilere destek. Selçuk Atatürk İlk Okulu Öğrencileri Cumhurbaşkanlığı Kupası Bisiklet Yarışına Katkı Koydu. Selçuk Atatürk İlk Öğretim Okulu Öğrencileri Öğretmenleri Yaşar Şakar’ın öncülüğünde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Selçuk Belediyesinin de katkılarıyla yapılan yarışların Selçuk etabında katkı koydular.

Sınıf Öğretmeni Şakar bisikletin önemine vurgu yaparak, trafikte yoğunluk ancak bisiklet kullanarak çözülür dedi. Yabancı ülkelerde bisiklet kullananlara maddi destek verildiğini hatırlatan Şakar, Benzin ve Mazot Fiatlarının yüksek oranlarda olduğunu, kalkınmanın en önemli unsurlarından birinin bisiklet binerek gerçekleşeceğine vurgu yaptı.

Selçuk’ta sonuçlanan Bodrum-Selçuk bisiklet yarışında minik sporcularda bisikletleri ile destekteydi. Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız bisiklet takımının hocası Selçuk Atatürk İlkokulu sınıf öğretmeni Yaşar Şakar şunları söyledi;

Öğrencilerimiz Cumhurbaşkanlığı Bisiklet turunun Selçuk-Efes-Bodrum etabında sporculara destek olmak açısından bisikletlerimizi aldık, pistlere çıktık. Spor yapmanın özellikle bisiklet sporunun ne kadar önemli olduğunu öğrencilerimizle birlikte tüm Selçuk halkına anlatmak istiyoruz. Bunla ilgili olarak öğrencilerimizle birlikte bir takım kurduk.

Sınıf Öğretmeni Şakar sözlerine şöyle devam etti; Bu konuda özellikle bizlere destek veren İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, Selçuk Belediyesine ve Selçuk halkına bizlere destekleri için çok teşekkür ediyoruz. Sağlık yaşam için sağlıklı spor diyoruz ve tüm Selçuk halkını bisikletleri ile pedal çevirmeye davet ediyoruz’’ dedi.

İlçe içi trafiğin ancak bu şekilde rahatlar dedi. Turu tamamlayan öğrenciler daha sonra Capouza Cafe’ye giderek portakal suyu içtiler.

Haber: Veysel Erol – Mehmet Uyaroğlu

bisiklet (1)


Ataturk İlköğretim Okulu Bisiklet Takımı

YORUMLAR
  1. Sevdam bisiklet dedi ki:

    İki yıldır bisiklet için İnsanları davet ediyorum ama katılım çok az inşallah selçukta bir bisiklet festivali yapılır. Sağlık mutlu pedallar.