site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

“Minik Ayaklar Dev Adımlar” Anasınıfı Törenle Hizmete Açıldı

“Minik Ayaklar Dev Adımlar” Anasınıfı Törenle Hizmete Açıldı
09.05.2014
A+
A-

ataturk-ana-sinifi-selcuk (1)

Selçuk Atatürk İlk ve Ortaokulu kendi imkanlarıyla Okul Öncesi eğitimin güçlendirme projesi kapsamında düzenledikleri “Minik Ayaklar Dev Adımlar” anasınıfı törenle açıldı.

Törene Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Baki Şimşek, Okul Müdürü Asuman Çilengir, Okul Aile Birliği Başkanı kerim Altan, Başkan Yardımcısı Ayşe Baykara, diğer Aile Birliği üyeleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Açılışta konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Baki Şimşek, Atatürk İlk ve Ortaokulunun yapmış olduğu başarılı çalışmaların her geçen gün arttığını ve bu çalışmalara yenilerinin eklendiğini belirterek, bu çerçevede okul aile birliğinin katkılarıyla tüm donanımı yenilenen “Minik Ayaklar Dev Adımlar” anasınıfının hayırlı uğurlu olmasını diledi. Selçuk’ta göreve geldiği günden itibaren Eğitim konusunda her türlü desteği veren Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı’ya da şükranlarını ileten İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Baki Şimşek, ayrıca bu çalışmaya katkı koyan Okul Aile Birliği Başkanı ve üyelerine, tüm öğrenci velilerine, okul yönetimine ve öğretmenlere teşekkür etti.

Törende konuşan ve okul öncesi eğitimin önemine dikkat çeken Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, oldukça başarılı bir çalışma sergileyen okul yönetimine, okul aile birliği üyelerine ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Açılıştan önce Okul Öncesi eğitimin güçlendirme projesine destek vererek “Minik Ayaklar Dev Adımlar” adlı Anasınıfın tüm donanımlarının yenilenmesine öncülük eden Okul Aile Birliği Başkanı Kerim Altan’a, Başkan Yardımcısı Ayşe Baykara’ya, Okul Aile Birliği Üyesi Sevtap Kocayiğit ve Toplam Kalite Yönetim Uygulamaları (TKY) çalıştırıcısı Yaşar Şakar’a katkılarından dolayı plaket verildi.

Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, beraberindeki İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Baki Şimşek, Okul Müdürü Asuman Çilengir ve minik öğrenciler “Minik Ayaklar Dev Adımlar” anasınıfının açılış kurdelesini birlikte kestiler.

Mevcut ana sınıfını hemen yanı başındaki binaya taşıyan ve minik öğrencilerini rengarenk, yepyeni bir anasınıfı ile buluşturan Atatürk İlk ve Ortaokulu yetkilileri, “Minik Ayaklar Dev Adımlar” Anasınıfını yeni görünümüyle Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Baki Şimşek’e tanıttı. Minik öğrencilerin her türlü donanımı ve ihtiyaçlarının sağlandığı anasınıfını, tüm katılımcılar tarafından büyük beğeni ile gezildi.

HABER: NİLÜFER ÖZTÜRK SİLAY

ataturk-ana-sinifi-selcuk (2)

ataturk-ana-sinifi-selcuk (3)

ataturk-ana-sinifi-selcuk (3)

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz! Tıklayın !
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Tıklayın !
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.