site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Milletvekili’nin Promosyonu Cepte, Emekli’nin Promosyonu Askıda

Milletvekili’nin Promosyonu Cepte, Emekli’nin Promosyonu Askıda
11.09.2016
A+
A-

Vatan Partisi Selçuk İlçe Başkanı Seyfi Talyak : Milletvekili’nin Promosyonu Cepte, Emekli’nin Promosyonu Askıda….!

Uzun bir süredir promosyon beklentisi içinde olan 12 milyona yakın emeklimiz yine mağdur edildi. Kurban Bayramı öncesi verileceği önceki bakan Süleyman Soylu tarafından açıklanan emeklilerin promosyon parası verilmedi.Emekliler bayrama buruk girdi.AKP hükümetinin , Çalışma ve Sosyal Güvenlilk bakanları ve medyada ki uzantıları, Emeklilerle resmen dalga geçtiler.Bayramdan önce , Milletvekillerinin promosyon parası(8 bin lira) hesaplarına yatarken,Emekliler yani milletin kendisi mağdur edildi.Bu büyük bir haksızlıktır,bunu kınıyoruz.Söz verip yerine getirmeyen sorumluları uyarıyoruz. Milletvekillerine kıyak yapan bu zihniyet sahipleri ne yüzle milyonlarca emeklinin karşısına çıkacaktır.

AKP hükümetinin bakanlarının hiç bir inandırıcılığı kalmamıştır. Emeklileri aldatmışlardır. Emeklilerimize yapılan bu saygısızlık, Kurban Bayramı öncesi tüm emeklilerimizi derinden yaralamıştır.

Bu saygısızlığın, adeletsizliğin hesabı elbet sorulacaktır.Sandığın milletin önüne konulmasına az bir zaman kaldı.

Biz Vatan Partisi olarak her zaman, Emekçinin, emeklinin,alınterinin yanında olduk,olmaya devam edeceğiz.Bayram sonrası bu işin takipçisi olacağız. Promosyon parası, en kısa zamanda verilmeli,mağduriyet önlenmelidir. Emeklilere verilen sözler tutulmalıdır.

Vatan Partisi Selçuk İlçe örgütü olarak bu vesilelyle,Emeklilerimizin, tüm halkımızın Kurban Bayramını kutlar, Sağlıklı,huzur içnde bir bayram geçirmelerini dilerim.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.