site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Milletvekili aday adayı Ednan Arslan’dan ziyaret

Milletvekili aday adayı Ednan Arslan’dan ziyaret
14.02.2015
A+
A-

IMG_3680

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir 1. Bölge Milletvekili aday adayı Ednan Arslan,CHP Selçuk İlçe Örgütünü ziyaret etti.

Ednan Arslan Selçuk’ta yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi; “Ben milletvekilliğine talip olmuş genç bir parti emekçisi arkadaşınızım. İlk defa parti içi demokrasinin işleyeceğine inandığım için aday oldum. Bizler buralara üyelerimizin takdiriyle geldik. İçinizden gelen bir örgüt emekçisi olarak bende hakimli önseçimden yanayım. Eğer önseçim olmazsa ben aday adayı değilim. Bu yüzden üyelerimize güveniyorum, örgütümüze güveniyorum. Takdir örgütümüzündür, Partililerimizindir” dedi.

“Parti önseçimle büyüyerek çıkar”

Ednan Arslan önseçimin partiyi daha da dinamik hale getireceğini belirterek şunları söyledi;

“Ön seçim partimizde demokrasinin ne kadar doğru bir şekilde işlediğinin bir örneği olacaktır. Ülkenin ne halde olduğunu sizlere söylememe gerek yok, zaten ne halde olduğunu bildiğiniz için buradasınız. Buna dur diyebilecek tek bir örgüt var o da Cumhuriyet Halk Partisi örgütü bizleriz, sizlersiniz. Parti içi demokrasiye inanıyorum, Parti önseçimle büyüyerek çıkar, bölünerek çıkmaz. Bölünerek çıkmamasının tek yolu da hâkim denetiminde ön seçimden geçer. Ben burada bir söz veriyorum. Aday olurum ya da olmam ama aday olmadım diyeCumhuriyet Halk Partisi’nden asla vazgeçmeyeceği ve ihanet etmeyeceğim” dedi.

Partililer ve yönetim tarafından coşkuyla alkışlanan, Ednan Arslan, İlçe Başkanı ve yönetimine kendilerini ağırladıkları için teşekkür etti.

IMG_3656

IMG_3666

IMG_3667

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    sana başkanlık çok yakışıyor hasan uysal başkan geleceğin belediye başkanı sensin bu selçukta

  2. Anonim dedi ki:

    örgütü hasan abi toparladı..tebrik ederim

  3. anonim dedi ki:

    Ver gaz. İyi gaz yer bunlar.

    1. Anonim dedi ki:

      AKP nin öldüren biber gazından iyidir.

      1. anonim dedi ki:

        Onun için mi, Gençlik kollarının parti binasında toplantı yapmasına izin vermiyor.