site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

MHP’li Şahin: Toplumsal Onarım İle Vatandaşımıza Verdiğimiz Değeri Göstereceğiz

MHP’li Şahin: Toplumsal Onarım İle Vatandaşımıza Verdiğimiz Değeri Göstereceğiz
01.06.2015
A+
A-

selahattin-sahin-yol (1)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Selahattin Şahin, Menderes İlçesi’ne yaptığı ziyaretinde, “MHP’nin iktidarında, toplumsal onarım ile vatandaşımıza verdiğimiz değeri göstereceğiz” dedi.

MHP Milletvekili Adayı Selahattin Şahin, Menderes’e yaptığı ziyaretinde, esnafın sorunlarını dinledi. Menderes Adliye Sarayı’nın önündeki yolun yaklaşık bir aydır taşıtlara kapalı olduğunu belirten esnafla görüşen Şahin, Karayolları Bölge Müdürlüğü’ne bu şikayeti bildireceğini söyledi. Bölge esnafı Şahin’e, dükkanlarının önündeki yolun tek giriş olduğu için yol düzenlemesi yapılması gerektiğini, araç girişinin olmadığı için müşterinin dükkanlara gelemediğini söyledi. Yolun yanlış projelendirme yüzünden yarım kaldığını ve bölgede olası kazalara da zemin hazırladığını belirten Şahin, yolun karmakarışık olmasından dolayı yaya geçidinin de belli olmadığını söyledi.

Esnaf ve vatandaşın, buraya bir üst geçit yapılması gerektiğini söylemesi üzerine Şahin, vatandaşın mağduriyetinin gerekli mercilere bildirileceğini söyledi.

İzmir’deki kentsel dönüşümün yetersizliği kadar kentin altyapısını da eleştiren Şahin, partisinin seçim beyannamesinde “Kentleşme ve Konut” alanında yapılacak reformlara da değindi.

Küçük esnafın mağdur edilmemesi gerektiğini belirten Şahin, “MHP’nin iktidarında, toplumsal onarım ile vatandaşımıza verdiğimiz değeri göstereceğiz” diye konuştu.

Daha sonra Menderes Pazar Yeri’ne geçen Selahattin Şahin, buradaki esnaf ve halkla tokalaştı. Pazar esnafı ise, pazar yerindeki trafonun söküldüğünü, dolayısıyla ışıklandırma sorunu yaşadıklarını belirtti. Şahin, esnafı rahatlatmaya yönelik uygulamaların yer aldığını belirterek, esnafın yüzünün MHP iktidarında güleceğini söyledi.

selahattin-sahin-yol (2)

selahattin-sahin-yol (3)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.