site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

MHP’li Şahin: Milletimiz MHP İktidarı İle Huzuru Bulacak

MHP’li Şahin: Milletimiz MHP İktidarı İle Huzuru Bulacak
04.06.2015
A+
A-

DSCN2168

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Selahattin Şahin, Gaziemir’de yaptığı ziyaretler sırasında, “ Adil bir yönetim anlayışını benimseyen MHP, iktidara geldiğinde bunu tüm kurumlara yansıtacak ve milletimiz MHP iktidarı ile huzuru bulacak” dedi.

MHP Milletvekili Adayı Selahattin Şahin, Gaziemir Akçay Caddesi’ndeki esnafı ziyaret etti. Esnafın işlerinin nasıl olduğunu soran Şahin, ekonominin gidişatından dert yanan esnafa MHP’nin seçim bildirgesinde acil önlemli politikaların yer aldığını bildirdi. Şahin, “ekonomiyi rahatlatıcı politikalar” ile “kalkınma politikaları” uygulayacaklarını söyledi. Selahattin Şahin, ayrıca bölgesel kalkınma projeleri ile üretim ve istihdamın sağlanacağını belirtti.

Selahattin Şahin, Gaziemir MHP İlçe Teşkilatı ile yaptığı ziyaretlerde, Aktepe, Emrez ve Irmak Mahallesi’ni de gezdi. Üç bölgede de imar ve kentsel dönüşüm problemi yaşandığını belirten Şahin, şu ana kadar merkezi yönetimin bu sorunun çözümüne yönelik bir proje geliştirmediğini belirtti. Sarnıç Bölgesi’ndeki 2B ve hazine arazisi sorununa da değinen Şahin, hükümeti eleştirerek bu mağduriyetin bitirilmesi gerektiğini bildirdi.

MHP iktidarında, 2B sorununun adil bir biçimde çözüleceğini savunan Şahin, bu durumun büyük kent merkezlerinde ve sahillerde rant dağıtma yolu olarak kullanılmasına izin vermeyeceklerini belirtti.

Selahattin Şahin, “Bölgesel ve kırsal kalkınmadan eğitime kadar her konuda hakkaniyetli davranacağız. Adil bir yönetim anlayışını benimseyen MHP, iktidara geldiğinde bunu tüm kurumlara yansıtacaktır. Milletimiz MHP iktidarı ile huzuru bulacak” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.