site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

MHP’li Osmanağaoğlu Başkan Soyer’i hedef aldı: Zalim bir derebeyi gibi davranıyor!

MHP’li Osmanağaoğlu Başkan Soyer’i hedef aldı: Zalim bir derebeyi gibi davranıyor!
10.01.2020
A+
A-

İzmir Milletvekili Osmanağaoğlu, “Tunç Soyer; etrafındaki insanları kırbaçla yönetip ellerinde ne var ne yoksa gasp eden zalim bir derebeyi gibi davranmaktadır. Bu anlamda kendisini şatolara layık görüp; İzmir’in Şato’sunda ikamet etmeye başlaması anlaşılabilir bir durumdur. Fakat anlamadığı şey; İzmirlilerin asla kendisine boyun eğecek köleler olmadığıdır” dedi. Osmanağaoğlu ayrıca Urla’ya atanan kayyumu hatırlattı ve basına yansıyan açıklamalarından dolayı Soyer’e tepki gösterdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi, İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Tunç Soyer’i hedef aldı.

MHP’li Osmanağaoğlu yaptığı açıklamada Urla’ya atanan kayyumu hatırlattı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’in basına yansıyan demeçlerine tepki gösterdi.

BURAK OĞUZ YORUMU: TUNÇ SOYER İSYAN BAYRAĞI AÇMIŞTIR
Osmanağaoğlu şunları söyledi:

“Tunç Soyer’in canla başla uğraştığı bir başka meşguliyet de FETÖ’nün yöneticisi olduğu yönünde kuvvetli ve somut deliller bulunan Urla eski Belediye Başkanı Burak Oğuz’a sahip çıkmaktır. İçişleri Bakanlığı’mızın kanuni olarak üzerine düşeni yapması ve ilçe kaymakamını kayyum olarak ataması sebebiyle; Tunç Soyer isyan bayrağı açmıştır.

Belediye Meclisi’nden birinin Belediye Başkanı yetkilerini üstleneceğini ve kendilerinin de onu meşru başkan olarak kabul edeceklerini beyan etmiştir. Bu sözler; apaçık bir şekilde kanuna karşı çıkmaktır. Bu; aleni bir kalkışma provasıdır. Kendisi FETÖ imamlarıyla birçok görüşmesi olduğu basına yansıyan ve tutuklanarak cezaevine koyulan Burak Oğuz’u ziyaret ederek destek mesajları da vermiştir. PKK’ya destek veren belediye başkanlarının yerine kayyum atanınca da aynı tepkileri veren Tunç Soyer; terör destekçiliğine demokrasi kılıfı geçirmeye çalışmaktadır. Fakat mızrak çuvala sığmamaktadır.

‘KARANLIK İRADENİN YARDAKÇISI’
Kendisinin İzmir’de ağırladığı Adnan Selçuk Mızraklı seçilmiş bir belediye başkanı olmasına rağmen; PKK’lı militanlara yardım ve yataklık eden bir teröristtir. Alçak bölücü örgüt tarafından şehit edilen Muhammet Fatih Safitürk ise zamanında Mardin’in Derik ilçesine kayyum olarak atanmış bir kaymakamdır. İşte Tunç Soyer’in demokrasiden anladığı şehit kaymakamdan taraf olmak değil; onu katleden karanlık iradenin yardakçısı olmaktır.

‘ZALİM BİR DEREBEYİ GİBİ DAVRANMAKTADIR’
Tunç Soyer; etrafındaki insanları kırbaçla yönetip ellerinde ne var ne yoksa gasp eden zalim bir derebeyi gibi davranmaktadır. Bu anlamda kendisini şatolara layık görüp; İzmir’in Şato’sunda ikamet etmeye başlaması anlaşılabilir bir durumdur. Fakat anlamadığı şey; İzmirlilerin asla kendisine boyun eğecek köleler olmadığıdır. İzmirlinin boynunu bükmek kimseye nasip olmamıştır. Eğer bununla alakalı bir şüphesi varsa; Tunç Soyer, sevgili dostları olan Yunanistanlı mevkidaşlarından kısa bir kent tarihçesi dersi almalıdır! Tarihimizden bihaber ve coğrafyamıza düşman olmak; sadece Tunç Soyer’in şahsi bir eksikliği değil, Kılıçdaroğlu CHP’sinin genel özelliğidir. Tunç Soyer; bütün bunları derinlemesine düşünemeyecek kadar meşgul bir insandır. Çünkü kendisi çok ciddi dertlerle boğuşmaktadır! Örneğin halefi olan Seferihisar Belediye Başkanı’nın borç içinde bulduğu ilçenin sıkıntılarından dolayı Tunç Soyer’i suçladığı konuşulmaktadır.

Seferihisar’ın eski Belediye Başkanı Tunç Soyer; borçları bahane ederek, 500 milyon rayiç bedel biçilen belediye taşınmazlarını 119 milyona satmıştır. Fakat buna rağmen kendisi İzmir’in zirvesine tırmanırken; eski belediyesine 150 milyonluk borç bırakmıştır. Aylardır maaş alamayan çalışanlar, bu durumdan şikâyet ettiklerinde; mevcut belediye başkanı, selefi olan Soyer’i suçlamaktadır. Kendisi de bir CHP’li olan mevcut başkan; Tunç Soyer’in giderayak Seferihisar Belediyesi’ne aldığı 500 bankamatik memur sebebiyle, korkunç bir finansal bataklığa düştüklerini ileri sürmektedir. Kısacası Tunç Soyer’in zengin çocuk şımarıklığıyla yaptığı bu işlemler; şimdi ayağına dolanmaktadır. Tunç Soyer’in bugünlerde meşgul olduğu bir başka iş de Konak ilçemizin Pasaport bölgesinde yapılan gökdelenle alakalı arabuluculuktur. CHP’li Konak Belediye Başkanı; bu gökdelenin şehrin siluetine zarar verdiğini söylerken, Tunç Soyer “yatırımcıyla ve şehir halkı arasında bir orta yol bulunmasını” tavsiye etmektedir.

Kendisi yatırımcılarla İzmirliler arasında kaldığında; orta yolu bulmak yerine, yatırımcılardan yana tavır göstermeyi adet edinmiştir. O yüzden de bu meselenin nereye bağlanacağı üç aşağı beş yukarı bellidir. Seferihisar Belediyesi’ne aitken ortalama bir daire fiyatına satışını yaptığı ada; Tunç Soyer’in yatırımcı aşkına örnektir. Tunç Soyer sadece tiyatro oynayarak, halkçı belediye başkanı rolünü sürdürmektedir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.