site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

MHP’li Meclis Üyesi Efes’i ve Gazi Parkı Sordu

MHP’li Meclis Üyesi Efes’i ve Gazi Parkı Sordu
10.07.2014
A+
A-

mhp-li-meclis-uyeleri-selcuk

Selçuk Belediyesi Temmuz ayı Meclisi’nde Efes esnafının sorunlarına değinen MHP’li meclis üyesi İbrahim Soğutmaz, Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı’ya Efes içerisinde agora bölgesinde yeni bir stand daha açan Bilintur mağazalarını sordu. Yeni açılan Bilintur standı için belediyenin bir yaptırımının olup olmadığını sordu.

Bir diğer sorusu ise Gazi Parkı ile ilgili Milliyetçi Hareket Partisi olarak partimizin bir görüşü olmuştu. Belediye yetkilileri tarafından Gaziler derneğine 18 kişi çalışıyor bu parkta 18 kişinin dernek tarafından istihdam edilmesi lazım denmiş. Mali açıdan bakarsak 18 kişinin bir dernek tarafından istihdam edilmesi maddi gerçeklere aykırıdır. Bu durumun da kamuoyuna bilgilendirilmesini istiyoruz dedi.

MHP’li Meclis Üyesi Soğutmaz’ın sorduğu soruları yanıtlayan Bediye Başkanı Zeynel Bakıcı şunları söyledi; Efes’in içerisinde satış yapılması ile alakalı gündem Kültür Bakanlığını ziyaretimiz sırasında iki konusundan birisiydi. Ortada ki standta sadece su satışına onay verildi. O da küçük bir stand. Onun dışında hiçbir satış olmayacak. Dolayısı ile alan yönetimi planını harekete geçirebilmek için alınan bir karardır. Kültür Bakanlığıyla yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde koruma amaçlı imar planı ve Efes’in giriş yerlerinin değiştirilmesi ile ilgili mutabık kaldık. Bütün yetki Selçuk Blediyesinde olacak. Yapmış olduğumuz planlara göre önümüzde ki Temmuz ayında tesislerle birlikte hayata geçirilmesi söz konusudur. Küçük Ufak tefek şeylere takılmadan yürümek istiyoruz dedi.

Gazi Parkı ile ilgili sorulan soruya ise Başkan Bakıcı şu yanıtı verdi; Selçuk’un en önemli konularından bir tanesi istihdam. Kamu kurum ve kuruluşları için iş bulmak önemli. Şuan ki konumu itibari ile Gazi Cafe Belediye Bünyesinde kalmak zorunda. Gazi Derneğinin konu ile ilgili dilekçesi elimize gelmiştir. Ama biz derneklerle ilgili ayrı bir çalışma yapıyoruz. Dernekleri mutlu edecek, memnun edecek ve onlara gelir sağlayacak bir çalışma içerisine gireceğiz. Bu çalışma tamamlandığı takdirde gelir sağlayıcı düzenlemeler gelecektir’’ dedi.

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    anlat zeynel efendi dinliyoruzzzzz

  2. Dibek dedi ki:

    Sayın bakıcı içeride sadece su satışına izin verilen küçük bir stand ise bende talibim .
    Namus ve şeref sözü veriyorum o tezgahtan kazandığım para ile 10 tane çoçuk okutucam . Bilmem anlatabildim mi ? Konuştukça batıyorsun biz açtık biz kapatırız dedin ama kapatacağına daha cok taviz veriyorsun ? Bulunduğun makamın hakkını ver.

  3. fazlı dedi ki:

    Sana güvenmiştik ama anladık ki senden birşey olmaz zeynel hocam. Hani iktidar desteği gelecekti selçuğa her sorun çözülecekti. Ama hep sorun sorun olmuyor hocam biz size oysa ki çok güvenmiştik.

  4. Anonim dedi ki:

    Durmak yok satmaya devam…….

  5. hasan dedi ki:

    sayın zeynel hoca ,efeste diğer su ve meşrubat satışı yapanlarada böyle birer küçük stand açma imkanı varmı,

  6. Anonim dedi ki:

    bu insan oğluna bişey yaramıyo. yahu düne kadar kötüde kötüydü. selçuğun önünü tıkıyordu vefa. zeynel insancıldı. şimdide başladılar zeynelde zeynel. niye istediklerini alamıyolar. herkesin şahsi münferit bekletileri var. herkes belediyenin neresinden ne koparırım derdinde. aslında haklılar zeynel bey . deveye diken lazım

  7. anonim dedi ki:

    reklam kokan hareketler bunlar. sizden iş değil muhalefet yani denetim gorevi bekliyoruz bu hem MHP nin hem CHP nin yapmak zorunda olduğu asli görevidir

  8. selçuklu dedi ki:

    Daha dur bakalım kardeşim bismillah yol geçen hanına dönen belediyeyi yeni aldı çok kolay zannediyorsunuz galibe biraz sabır.selçuk için herşey güzel olacak inşallah.