site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

MHP’li Kılıç, Özel Çocuklarla Tek Yürek Oldu

MHP’li Kılıç, Özel Çocuklarla Tek Yürek Oldu
21.05.2015
A+
A-

senem kilic ozel cocuklar 3

Özel çocuklar ve annelerinin Tepekule’de düzenlediği konsere katılan MHP İzmir 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Senem Kılıç, çocuklarla birlikte sahnede şarkılar söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Senem Kılıç, İzmir Güçbirliği Derneği’nin (İzgüçder) Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde düzenlediği Özel Çocuklar ve Anneleri Müzik Grubu konserine katıldı.

Çiğdem Sabuncuoğlu’nun koro şefliğini ve sunculuğunu yaptığı konserde İzmir Devlet Opera ve Balesi’nin ünlü baritonu Gökhan Koç ve soprano Özlem Nazlıarslan, şarkılarıyla özel çocukların yanında yer alırken; Senem Kılıç da sahnede çocuklara eşlik etti.

Daha güzel ve daha engelsiz bir Türkiye için engelli vatandaşların zorlukları aşması yolunda üzerlerine düşen her görevi yapmaya hazır olduklarını belirten Kılıç, özel çocuklara sanatı sevdirerek onların hayata katılmalarında çaba harcayan İzgüder Başkanı Ufuk Yurtseven’e de teşekkür etti.

Türkiye’de hem engelli vatandaşların hem de sanatçıların büyük zorluklar altında yaşam mücadelesi verdiğine dikkat çeken Senem Kılıç, sanata ve sanatçıya düşman bir hükümet ile karşı karşıya olduklarını söyledi.

Sanat ve sanatçı bitiriliyor…

Türkiye’de sanat ve sanatçının iktidar eliyle bitirilme noktasına getirildiğini vurgulayan Kılıç sözlerini şöyle sürdürdü: “Ülkemizde atama bekleyen çok sayıda opera ve bale sanatçısı mevcut. Sanatçılarımız sanatlarını icra edebilecek koşulları bir türlü sağlayamıyor. Oysa dünya çapında tenor, bariton ve sopranolarımız var. Hükümet ise bu konuda duyarlı davranmayarak, koşulları daha da ağırlaştırarak, sanatı ve sanatçıyı bitirme yoluna gidiyor. Sanatçılarımıza kadro verip sanatlarını icra etmelerini sağlamak yerine, onları güvencesiz sözleşmeli çalışmaya mecbur bırakıyor. Oysa, daha yaşanabilir bir ülke olabilmek için daha çok sanata ihtiyacımız var. Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi, “Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir” Biz, Milliyetçi Hareket Partisi olarak, ülkemizden daha nitelikli sanat, daha nitelikli sanatçılar çıkarabilme adına da yola çıktık. Atanamayan sanatçılarımızın atanabilmesi için çalışmalarımız var. Bizi sanattan ve sanatçılardan kopuk göstermeye çalışan kesimlere inat, her zaman sanatçılarımızın yanında durmaya devam edeceğiz. MHP olarak bizi tanımadan hakkımızda yargıya varanların ezberlerini bozmaya da devam edeceğiz”

senem kilic ozel cocuklar 2

senem kilic ozel cocuklar

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.