site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

MHP’li kadın adaylardan örnek dayanışma

MHP’li kadın adaylardan örnek dayanışma
09.10.2015
A+
A-

senem kilic -neslihan celik

Seçime sayılı günler kala, MHP’nin İzmirli kadın milletvekili adayları örnek bir dayanışmaya imza attı.

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 1’inci Bölge 2’nci sıra Milletvekili Adayı Senem Kılıç ve 2’nci Bölge 2’nci sıra Milletvekili Adayı Neslihan Çelik, seçim çalışmalarında güçbirliği yaparak MHP’nin İzmir’deki milletvekili sayısını artırmayı hedefliyor.

Güzelbahçe’de bir araya gelen iki kadın aday, seçmen iletişim merkezi olarak hizmet verecek mobil seçim araçlarının tanıtımını birlikte gerçekleştirerek dayanışma vurgusu yaptı.

MHP Güzelbahçe İlçe Teşkilatı’nın da katıldığı açılışta MHP İzmir 1’inci Bölge 2’nci sıra Milletvekili Adayı Senem Kılıç mobil seçmen iletişim merkezi olarak hizmet verecek seçim tırının açılışını yaparken, 2’nci Bölge 2’nci sıra Milletvekili Adayı Neslihan Çelik de seçim otobüsünü tanıttı.

Açılışta konuşan Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 1’inci Bölge 2’nci sıra Milletvekili Adayı Senem Kılıç, Türkiye’nin, geleceğini oylayacağını çok önemli bir seçime gidildiğini hatırlatarak, “İki kadın milletvekili adayı olarak Türkiye’nin en önemli kentleri arasında yer alan İzmir’de partimiz adına ipi göğüslemeyi ve mevcut milletvekili sayımızı daha da artırmayı hedefliyoruz” dedi.

MHP’nin tüm toplum kesimlerini kucaklayan seçim beyannamesinin kentin her noktasına ve mümkün olduğunca daha çok vatandaşa ulaşması adına gece gündüz vargüçleriyle çalıştıklarını ifade eden Kılıç, şunları söyledi: “Bu noktada 1’inci Bölge Milletvekili adayı olarak, bölgedeki her noktaya gidebilecek bir seçim kampanyası yürütüyorum. Diğer partiler gibi devletin imkanlarını kullanabilmek gibi bir lüksümüz yok. Önceki seçimlerdeki gibi sınırlı kaynaklarla hareket etmek zorundayız. 13 ilçede tek tek seçim ofisi açmak yerine, biz de maksimum verimlilik sağlayacağımız bu yolu seçtik. Herkese şimdiden hayırlı olsun diyorum”

“Bize verilen görevi layıkıyla yapmak için devletin imkanlarıyla değil kendi imkanlarımızla yola çıktık” diyen 2’nci Bölge 2’nci sıra Milletvekili Adayı Neslihan Çelik de mobil kampanyayla amaçlarının halkın isteklerini kısa sürede dinleyerek çözüm üretebilmek olduğunu belirtti.

SENEM KILIÇ’TAN HODRİ MEYDAN!

Parti olarak bir tır ve bir otobüs giydirdiklerinin altını çizen Senem Kılıç, “Geriye giydirmemiz gereken bir gemi kaldı. Son 13 yılda, gemisi epey artan siyasetçiler var. Buradan hodri meydan diyorum ve onları da gemi giydirmeye davet ediyorum. Onlar giydirmezse, artık bir dahaki seçime gemi giydirmek de inşaallah yine bize nasip olacaktır” diye konuştu.

İZMİRLİ KADINLAR BİZİMLE DAHA GÜÇLÜ

Neslihan Çelik ile birlikte seçim çalışmalarında örnek bir kadın dayanışmasına imza attıklarını kaydeden Kılıç, sözlerini şöyle sürdürdü: “Partimiz, iki kadın adayının sırasını birer basamak yükselterek, kadınlara ne kadar önem verdiğini bir kez daha göstermiş oldu. Biz de bu teveccühe layık olabilmek adına çok çalışmamız gerektiğini biliyoruz ve bu yönde uğraşıyoruz. Zaten zor olan siyaset, bildiğiniz gibi kadınlar için çok daha zor. Bizim de elbette zorlandığımız anlar oluyor; ancak iki kadın olarak birbirimize sonuna kadar yardım etmeye çalışıyoruz. Bu süreçte de kadın dayanışması adına güzel örnekler sahneye çıkıyor. İnşallah bu dayanışmamızı seçimden sonra da devam ettireceğiz ve tüm İzmirli kadınların sesini Meclis’te sonuna kadar dillendirmeye çalışacağız. Benim olmadığım yerde Neslihan Hanım, Neslihan Hanım’ın bulunmadığı yerde de ben İzmirli kadınların sesi olacağız. Onların sorunlarına çözüm üretmeye çalışacağız. İzmirli kadınlar bizimle daha güçlü olacak”

senem-kilic-neslihan-celik

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.