site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

MHP’den Uyanışa Davet

MHP’den Uyanışa Davet
07.02.2013
A+
A-

devlet-bahceliMHP yerel seçimler için çalışmalara 1 Mart’tan itibaren başlıyor. MHP, “Milleti Uyanışa Davet” sloganı ile halkla buluşacak.

30 Mart 2014 tarihinde yapılması planlanan yerel seçimler için MHP çalışmalara 1 Mart’tan itibaren başlıyor. Yerel seçim çalışmalarıyla ilgili gazetecilere bilgi veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Milleti Uyanışa Davet” sloganı ile düzenlenecek mitingleri anlattı.

9 IŞIĞI TEMSİLEN 9 MİTİNG
MHP’nin yerel seçim çalışmaları kapsamında 9 mitingin yapılacağını anlatan Devlet Bahçeli üç mitingin temasının “Bayrak”, “Türkçe” ve “Ülkem” olacağını söyledi. Devlet Bahçeli, diğer mitinglerin temalarının belirlenmesi için çalışmalara devam edildiğini ifade etti.

Yerel seçim sonuçlarının Başbakan Erdoğan’ın cumhurbaşkanı adaylığına da ışık tutacağını düşündüğünü söyleyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Önümüzdeki seçimler geleceğin iktidarını tayin edecektir. Yüzde 51 oy oranı ile cumhurbaşkanı olacağını düşünen başbakan yerel seçimlerde yüzde 40’lar seviyesinde bir oy oranı alırsa acaba aday olmayı tercih edecek mi?” ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, öğretim üyeliği yaptığı yıllara ait renkli anıları da paylaştı.

DEVLET YARDIMI
Devlet Bahçeli, dersinden geçmek için yeterli notu alamayan öğrencilerin ricalarını karşılıksız bırakmadığını da esprili bir dille ifade etti, “Her zaman onlara bir devlet yardımı yaptım” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.